.........

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009

ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ-ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ...0-1: ...ανάθεμά την τύχη και την αστοχία μας!

Φαίνεται ότι η αγωνιστική περίοδος που διανύουμε, θα είναι δύσκολη για την ομάδα μας και αυτό γιατί είναι απίστευτη η γκαντεμιά που έχει χτυπήσει τον ΑΟΑ! Παράλληλα όμως θα πρέπει να γίνει κάτι και να μην τα περιμένει όλα στο σκοράρισμα η ομάδα μας από τον σίγουρα κορυφαίο σκόρερ της, τον Γιάννη Βογιατζή. Δυστυχώς δεν φτάνουν μόνο τα γκόλ τα δικά του για να πάμε σ' ένα θετικό αποτέλεσμα... Όταν ''ρολάρουν'' και οι υπόλοιποι, τότε ο ΑΟΑ δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο (βλέπε παιχνίδι με Κονίστρες όπου υπήρχε πλουραλισμός στο σκοράρισμα). Οι αρμόδια υπεύθυνοι για την ομάδα θα πρέπει να ...''στύψουν το μυαλό τους'', για να βρουν λύση σ' αυτό το δύσκολο πρόβλημα. Το υλικό της ομάδας από τα καλύτερα των τελευταίων χρόνων, δεν θεωρούμε κανένα παίκτη ανίκανο, καθώς το ταλέντο και οι ικανότητές τους είναι ''εκ των ουκ άνευ'' και αυτό σίγουρο και εκφρασμένο κύρια από τους αντιπάλους μας... Πρέπει να βρεθεί αυτό το ''κάτι'' που λείπει!
Στο παιχνίδι με την Προποντίδα στο Αυλωνάρι είχαμε μια από τα ίδια, οι φιλοξενούμενοι, πέτυχαν ένα γκόλ με μιά ευκαιρία στο 39', στη συνέχεια είχαμε καθολική υπεροχή και ευκαιρίες από τους παίκτες μας όμως από ατυχία και αστοχία αυτό το 0-1 έμεινε μάχριτο τέλος, με μοναδικό ''κέρδος'' τις εντυπώσεις...! Εισδικά οι ευκαιρίες που χάθηκαν στο α' 20λεπτο, του β' ημιχρόνου, ήταν απίστευτες και για το βιβλίο Γκίνες! Στο 59' ο Αντώνενας σημάδεψε το δοκάρι της εστίας της Προποντίδας.
Πολύ καλή διαιτησία από τον Βασ. Καντούρο.
ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ: Κότσαρης, Βαρδακώστας, Τσαλιαγκός Κ. (71' Ρέτσας), Σαμπάνης (63' Ζ. Αναστασίου), Φρυγανάς, Τουρέ, Κοτρόζος Π. (78' Φραγγής), Τραορέ, Βογιατζής, Αντώνενας, Βασιλείου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: