.........

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΗΤΤΑ 1-2 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΩΡΕΟΥΣ

Τελικά η ομάδα των Ωρεών μας έχει πάρει τον "αέρα" στα μεταξύ μας παιχνίδια. Δυστυχώς για άλλη μια φορά ήρθε η ήττα, εντός έδρας με 1-2. Όλα ξεκίνησαν καλά με τον Α.Ο.Αυλωναρίου να προηγείται στο σκορ, όμως η συνέχεια δεν ήταν καλή. Στο 27ο λεπτό, με πέναλτι που κέρδισε ο Σειντόπουλος σε ανατροπή του μέσα στην περιοχή από αμυντικό, ο Συλβέστρος άνοιξε το σκορ. Έξι λεπτά αργότερα από λάθη της άμυνας, οι φιλοξενούμενοι  ισοφάρισαν με τον Καραβά που βγήκε μόνος απέναντι στον Αργυρόπουλο και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο δεύτερο ημίχρονο σε ένα πολύ κακό παιχνίδι, οι Ωρεοί κατάφεραν στο 69ο λεπτό να σημειώσουν δεύτερο τέρμα, όταν ο Μούστος με σουτ έξω από την περιοχή- και με την βοήθεια του αέρα- αιφνιδίασε τον  Αργυρόπουλο που έκανε κακή εκτίμηση της φάσης.
Η ομάδα μας φάνηκε ανέτοιμη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, χρειάζεται ακόμη δουλειά για να ξεπεράσει τα προβλήματα της προετοιμασίας. 
Έπαιξαν: Μπάμπης Αργυρόπουλος, Δημήτρης Γούναρης(82΄Άγγελος Μουρίκης), Σπύρος Μαρούλης, Νίκος Αραβαντινός, Τάσος Παππάς(44΄Μπάμπης Κωνστάντιος λ.τ.), Χρήστος Θεοχάρης, Βασίλης Βασιλείου, Παναγιώτης Μαραγκός, Γιώργος Τσαλιαγκός(75΄Σταύρος Χριστοδουλόπουλος), Κώστας Σειντόπουλος, Χρήστος Συλβέστρος.
Το επόμενο Σάββατο, ο ΑΟ Αυλωναρίου αγωνίζεται εκτός έδρας με τα Κριεζά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: