.........

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΙΕΖΑ

Μέχρι το 35ο λεπτό, στάθηκε πολύ καλά μέσα στο γήπεδο ο ΑΟ Αυλωναρίου και αντιμετώπισε στα ίσια την φιλόδοξη ομάδα των Κριεζών, που στοχεύει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Σε εκείνο το σημείο και ενώ δεν είχαν δημιουργηθεί μεγάλες ευκαιρίες στις δύο εστίες, ο Μπιτσάνης με σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ. Από εκεί και πέρα άρχισε η κατάρρευση. Τα Κριεζά σημείωσαν άλλα δύο γκολ μέχρι το τέλος του ημιχρόνου και έδωσαν διαδικαστικό χαρακτήρα στο υπόλοιπο του παιχνιδιού. 
Δυστυχώς τα προβλήματα της προετοιμασίας είναι εμφανή στην ομάδα. Η προσπάθεια που γίνεται για τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και το "δέσιμο" της ομάδας, καθώς πολλοί ποδοσφαιριστές ήρθαν καθυστερημένα, δείχνει κάποια αποτελέσματα όμως χρειάζεται ακόμη δουλειά και υπομονή. Οι γηπεδούχοι σαφώς πιο έτοιμοι δείχνουν ότι έχουν όλες τις προϋποθέσεις να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. 
Το σκορ άνοιξε στο 35΄ ο Μπιτσάνης, το 2-0 έκανε στο 40΄ ο Καρβούνης μετά από έξοχο συνδυασμό με τον Μπιτσάνη και το 3-0 σημείωσε με κεφαλιά ο Τσέρος στο 42΄. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ασίκογλου έκανε το 4-0 με σουτ και το σκορ έκλεισε ο πρώτος σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος ο Μπιτσάνης στο 75΄ με σουτ.
Για τον ΑΟΑ έπαιξαν: Αργυρόπουλος, Μαρούλης, Κάργας, Τσαλιαγκός, Μαραγκός, Θεοχάρης, Βασιλείου, Χριστοδουλόπουλος(57΄Μπρεγκανάκου), Συλβέστρος(72΄Βυργιώτης), Σειντόπουλος, Αιδίνης(65΄Μουρίκης).
  

Δεν υπάρχουν σχόλια: