.........

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΛΟ ΡΥΘΜΟ

Συνεχίζει την προετοιμασία της η ομάδα του Αυλωναρίου, με αρκετά φιλικά, εν όψη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς. Μετά τις περσινές περιπέτειες, που ευτυχώς είχαν θετική κατάληξη με τη παραμονή της ομάδας στην Α1 κατηγορία της Εύβοιας, ο Α. Ο. Αυλωναρίου ενισχύθηκε σημαντικά σε έμψυχο υλικό φέτος το καλοκαίρι. Συγκεκριμένα απέκτησε τον έμπειρο τερματοφύλακα Τάσο Κεφαλά από τον Όλυμπο Γυμνού, τον Γιώργο Τσαλιαγκό από την Αρτάκη, τον Δημήτρη Καραμπίνη, επί σειρά ετών αρχηγό της Κύμης, τον Τέλη Μακρή από την Προποντίδα, τον Σάκη Κηρύκο από την Αμάρυνθο, τους νεαρούς Γιάννη Κοτρόζο από Κύμη και Κώστα Φλώρο από το Μονόδρι, ενώ επέστρεψε και ο Χάρης Φρυγανάς που πέρσι έπαιζε στην Προποντίδα.
Από την ομάδα έφυγαν τα αδέρφια Δημήτρης και Ζήσης Αναστασίου που πήγαν να παίξουν στην Αθήνα, ο Παναγιώτης Χάλιος, ο Χρήστος Θεοχάρης, ο Κώστας Βυριώτης και ο Γιώργος Κυριαζής. Η μεταγραφική περίοδος τελειώνει στις 31 Αυγούστου και δεν αναμένονται άλλες αλλαγές εκτός απροόπτου!
Στον πάγκο της ομάδας παραμένουν οι Γιώργος Τζόκας και Γιάννης Κοτρόζος.

Τα μέχρι τώρα φιλικά όπου μοντάρεται η ομάδα ηταν:
Κυριακή 12 Αυγούστου: Αυλωνάρι-Όλυμπος Γυμνού 2-1, με γκολ του Γκιόκα και του Βογιατζή.
Τρίτη 14 Αυγούστου: Δύστος- Αυλωνάρι  5-1, το γκολ ο Τσαπέρος.
Κυριακή 19 Αυγούστου: ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ",     
Αυλωνάρι- Νεοχώρι 0-1          
Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου-Αυλωνάρι 1-0.
Τετάρτη 22 Αυγούστου: Όλυμπος Γυμνού-Αυλωνάρι 1-1, το γκολ ο Καραμπίνης.

Ακολουθούν τα φιλικά, την Κυριακή 26 Αυγούστου με τον Ταμυναϊκό στο Αλιβέρι, και την Τετάρτη 29 Αυγούστου στην Ερέτρια.
Την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου ο Α. Ο. Αυλωναρίου δίνει τον πρώτο επίσημο αγώνα, για το Κύπελλο Εύβοιας με τον Δύστο στο Αυλωνάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: