.........

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

ΕΝΔΕΚΑΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑΤΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ

Στην 11η θέση της βαθμολογίας της Α1 κατηγορίας Εύβοιας τερμάτισε ο Α. Ο. Αυλωναρίου τη σαιζόν που τέλειωσε. Συγκέντρωσε 37 βαθμούς σημειώνοντας 11 νίκες, 4 ισοπαλίες και 15 ήττες. Θα μπορούσε να πάει καλύτερα αφού στα μέσα του β΄ γύρου έφθασε και στην 6η θέση, όμως το άσχημο τελείωμα τον έφερε πιο πίσω. Αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα όπως οι πολλές κόκκινες κάρτες που δέχθηκε, αφού έφθασε τις 8, οι τραυματισμοί και οι απουσίες ποδοσφαιριστών αλλά και η χαλάρωση μετά την εξασφάλιση της παραμονής μερικές αγωνιστικές πριν το τέλος. Το γεγονός πάντως ότι για ένατη συνεχόμενη χρονιά θα παραμείνει στην Α΄ κατηγορία αποτελεί ρεκόρ, αφού το προηγούμενο ήταν από την εποχή του Νίκου Κούκη, από το 1974 μέχρι το 1981!
Στο τελευταίο παιχνίδι έχασε από την Ερέτρια εκτός έδρας με 2-0. Οι γηπεδούχοι είχαν απόλυτη ανάγκη τους βαθμούς περιμένοντας στραβοπάτημα της Αρτάκης στο Βασιλικό για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Παρά την νίκη ο Απόλλωνας Ερέτριας τερμάτισε δεύτερος αφού η Αρτάκη νίκησε με 3-0 και κατέκτησε το πρωτάθλημα.
Ο Α. Ο. Αυλωναρίου στάθηκε πολύ καλά μέσα στην Ερέτρια, παρά τις ελλείψεις που είχε κράτησε μέχρι το 70ο λεπτό το 0-0, τότε όμως με πέναλτι του Σταματάκου που κέρδισε ο ίδιος δέχθηκε το πρώτο γκολ. Στο 78ο λεπτό, ο Μαρινάκης με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.
Η σύνθεση του Α. Ο. Α: Χροναίος, Γεωργικόπουλος(75΄Αϊδίνης), Μπρεγκανάκου, Καραμπίνης, Φρυγανάς, Βασιλείου(80΄Τσαπέρος), Φραγγής, Μακρής, Βογιατζής, Σαμαράς, Κηρύκος(69΄Δήμου).

Δεν υπάρχουν σχόλια: