.........

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

ΤΕΛΟΣ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΕ ΗΤΤΑ: ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΣΚΥΡΟΣ 1-4

Άλλη μια κακή εμφάνιση και ήττα εντός έδρας από την Σκύρο, την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος για τον Α. Ο. Αυλωναρίου. Η εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία έχει επιφέρει την χαλάρωση στην ομάδα γεγονός που φαίνεται και από την συμμετοχή στις προπονήσεις. Δυστυχώς η κακή νοοτροπία για άλλη μια χρονιά δεν κόβεται. 
Το ευχάριστο γεγονός ήταν η παρουσία των μικρών των Ακαδημιών των δύο ομάδων που έπαιξαν μεταξύ τους πριν τον αγώνα. Για άλλη μια φορά τα πιτσιρίκια έδειξαν διάθεση και αγάπη για το ποδόσφαιρο και απέδειξαν το πόσο καλή δουλειά γίνεται στα τμήματα υποδομής!
Η Σκύρος στο δεύτερο γύρο έκανε πορεία πρωταθλητισμού αφού συγκέντρωσε τους περισότερους βαθμούς από όλους τους αντιπάλους της, κατάφερε να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και να βρεθεί στην πρώτη οκτάδα. Στο πρώτο ημίχρονο σημείωσε τρία γκολ μέσα σε ένα εξάλεπτο και παρά την πίεση που δέχθηκε στην επανάληψη κατάφερε να νικήσει με 1-4. Το σκορ άνοιξε στο 36ο λεπτό με δυνατό σουτ από την μεγάλη περιοχή ο Μογκάνι. Στο 38ο λεπτό, ο Καρμάνης με πέναλτι έκανε το 0-2. Στο 42ο λεπτό, ο Στεφάνου με απευθείας φάουλ σημείωσε το τρίτο γκολ των φιλοξενουμένων. Ο Α. Ο. Αυλωναρίου είχε κάποιες ευκαερίες στο πρώτο ημίχρονο χωρίς να καταφέρει να σημειώσει γκολ, στο δεύτερο παρουσιάστηκε αρκετά βελτιωμένος, κτάφερε να μειώσει το σκορ. αλλά δέχθηκε και τέταρτο γκολ σε αντεπίθεση και μοιραία ηττήθηκε. Στο 54ο λεπτό, ο Βογιατζής με σουτ έξω από την περιοχή μείωσε σε 1-3. Στο 71ο λεπτό, ο Δαλακλίδης με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτια διαμορφώνοντας το τελικό 1-4.
Το πρωτάθλημα τελειώνει το επόμενο Σάββατο με αγώνα εκτός έδρας στην Ερέτρια. Το Αυλωνάρι λογικά θα τερματίσει στην 11η θέση και θα αγωνιστεί και την επόμενη χρονιά στην Α΄ κατηγορία της Εύβοιας. 
Έπαιξαν: Χροναίος, Γεωργικόπουλος, (46΄Μπρεγκανάκου), Φραγγής, Καραμπίνης, Φρυγανάς, Βσαιλείου, Δήμου(63΄Κηρύκος), Μακρής, Βογιατζής, Τσαλιαγκός Β.(46΄Τσαλιαγκός Γ.Ν.), Σαμαράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: