.........

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ: ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 2-1

Προσπάθησε στο τέλος του αγώνα να ισοφαρίσει ο Α. Ο. Αυλωναρίου αλλά παρά την πίεση που άσκησε δεν τα κατάφερε. Ηττήθηκε με 2-1 στο Βασιλικό αφού για άλλη μια φορά είχε ένα κακό πρώτο ημίχρονο και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0. Έπαιξε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο έχασε κάποιες  ευκαιρίες, μείωσε το σκορ και τελικά υπέστει μια ανώδυνη ήττα. Μετά τα χθεσινά αποτελέσματα εξασφάλισε οριστικά την παραμονή του στην Α1 Κατηγορία για ένατη συνεχόμενη φορά!
Μετά τα πρώτα 20 αναγνωριστικά λεπτά, ο Λήλας έχασε την πρώτη ευκαιρία στο 21ο, όταν ο Χροναίος έπεσε στα πόδια του Χαλιώτη που βγήκε μόνος του και έδιωξε σε κόρνερ. Η απάντηση ήρθε δύο λεπτά αργότερα με τον Γιώργο Τσαλιαγκό που βγήκε τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα και πλάσαρε έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι. Στο 25ο λεπτό, ο Λήλας άνοιξε το σκορ. Μετά από σέντρα στην περιοχή, ο Χροναίος έδιωξε την κεφαλιά του Αγραφιώτη, η μπάλα έφθασε στον Ζαχαριά που με πλασέ έκανε το 1-0. Στο επόμενο λεπτό ο Χροναίος έδιωξε σε κόρνερ απευθείας φάουλ του Ζαχαριά. Στο 36ο λεπτό, ο Ντούνας με σουτ από την μεγάλη περιοχή έκανε το 2-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο το Αυλωνάρι ισορρόπησε το παιχνίδι  και στο τελευταίο εικοσάλεπτο έχασε ευκαιρίες για την ανατροπή. Στο 60ο λεπτό, ο Λήλας είχε ευκαιρία για τρίτο γκολ όταν ο Καραμπίνης, που επανήλθε μετά από αρκετό καιρό λόγω του τραυματισμού του, στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Χροναίου. Στο 79ο λεπτό, ο Βασίλης Τσαλιαγκός έπιασε κεφαλιά για να μπλοκάρει ο τερματοφύλακας. Ένα λεπτό αργότερα χάθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα όταν ο Μακρής πλάσαρε τον τερματοφύλακα του Λήλαντα αλλά οι αμυντικοί πρόλαβαν και έδιωξαν πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή. Στο 82ο λεπτό, ο Βογιατζής κατάφερε με πολύ ωραίο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή να μειώσει σε 2-1. Στο χρόνο που απέμεινε μέχρι την λήξη του αγώνα ο Α. Ο. Αυλωναρίου παρά την πίεση που άσκησε δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει.
Έπαιξαν: Χροναίος, Γεωργικόπουλος(61΄Δήμου), Φραγγής, Καραμπίνης, Φρυγανάς, Βασιλείου, Δημάς(46΄Κηρύκος), Μακρής, Βογιατζής, Τσαλιαγκός Γ. Ν.(70΄Σαμαράς), Τσαλιαγκός Β.

Το επόμενο Σάββατο ο Α. Ο. Αυλωναρίου υποδέχεται στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ" την Σκύρο

Δεν υπάρχουν σχόλια: