.........

Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

ΜΕ ΔΥΟ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΙΑΙΑ: ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 1-3

Με δυο πρόσωπα παρουσιάστηκε ο Α. Ο. Αυλωναρίου στον εκτός έδρας αγώνα με την Ακαδημία Ιστιαίας. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ κακός και χάρη στην σπουδαία εμφάνιση του νεαρού τερματοφύλακα Άρη Κιούση δεν δέχθηκε γκολ, ενώ στο δεύτερο έπαιξε καλύτερα και τελικά νίκησε με 1-3. Με την νίκη αυτή έφθασε τους 35 βαθμούς, βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας και ουσιαστικά σιγουρεύει την παραμονή στην Α΄ κατηγορία της Εύβοιας, ενώ διεκδικεί και θέση μέσα στην εξάδα! 
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγώνα, πίεσαν ασφυκτικά την άμυνα του Αυλωναρίου και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες να σημειώσουν γκολ. Στο 8ο λεπτό κέρδισαν πέναλτι που απέκρουσε ο Κιούσης. Ο τερματοφύλακας του Αυλωναρίου πραγματοποίησε άλλες τέσσερις εντυπωσιακές αποκρούσεις στο πρώτο ημίχρονο κρατώντας ανέπαφη την εστία του. Στο 18ο λεπτό, κόντρα στην ροή του αγώνα, ο Βασιλείου ανατράπηκε στην περιοχή κερδίζοντας πέναλτι και ο Βασίλης Τσαλιαγκός ευστόχησε από τα έντεκα μέτρα κάνοντας το 0-1. Το σκορ αυτό παρέμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. 
Τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη του β΄ ημιχρόνου ο Σαμαράς με πλασέ έκανε το 0-2. Το γκολ αυτό ανέβασε ψυχολογικά τους παίκτες του Αυλωναρίου που βγήκαν μπροστά, έχασαν πολλές ευκαιρίες, σημείωσαν ακόμη ένα γκολ και τελικά κατάφεραν να πάρουν την νίκη. Στο 64ο λεπτό, ο Μακρής έβγαλε καλή πάσα στον Βασίλη Τσαλιαγκό που με σουτ έκανε το 0-3. Με το γκολ αυτό ο επιθετικός του Αυλωναρίου έφθασε τα 11 στο πρωτάθλημα! Η Ακαδημία μείωσε δύο λεπτά αργότερα με τον Κούκουρα με σουτ από τη μικρή περιοχή. Στη συνέχεια ο Α. Ο. Αυλωναρίου έχασε πολλές ευκαιρίες για να διευρύνει τον δείκτη του σκορ με κορυφαία το πέναλτι του Βογιατζή στο 80ο λεπτό. Ο αρχηγός του Αυλωναρίου ανατράπηκε στην περιοχή, εκτέλεσε ο ίδιος το πέναλτι στο κάθετο δοκάρι και στην επιστροφή ο Δημάς αστόχησε από ευνοϊκή θέση.
Ήταν η τρίτη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη του Αυλωναρίου μετά από αυτές στον Δύστο και στον Όλυμπο Γυμνού. Απομένουν 6 αγωνιστικές και ο .Α. Ο. Α. έχει τρεις αγώνες εντός και τρεις εκτός έδρας.
Έπαιξαν: Κιούσης, Γεωργικόπουλος(46΄Τσαπέρος), Μπρεγκανάκου, Τσαλιαγκός Γ. Σ., Φρυγανάς, Βασιλείου, Αϊδίνης(66΄Δημάς), Μακρής, Σαμαράς(58΄Βογιατζής), Κοτρόζος Π., Τσαλιαγκός Β.

Την επόμενη Κυριακή ο Α. Ο. Αυλωναρίου υποδέχεται στο γήπεδο 'ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ' τον Ολυμπιακό Χαλκίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: