.........

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ: ΤΡΙΑΔΑ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 2-2

Με μεγάλα ψυχικά αποθέματα κατάφερε ο Α. Ο. Αυλωναρίου να ισοφαρίσει το παιχνίδι στην Τριάδα και ενώ στο 55ο λεπτό έχανε με 2-0! Οι γηπεδούχοι ήθελαν τους βαθμούς για να βελτιώσουν την βαθμολογική τους θέση και να απομακρυνθούν από οποιαδήποτε περίπτωση υποβιβασμού. Ξεκίνησαν με πάθος, πίεσαν σε όλο το πρώτο ημίχρονο αλλά στο τέλος υπέκυψαν στην αντεπίθεση του Αυλωναρίου. Το τελικό αποτέλεσμα έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας κρίνεται δίκαιο.
Στο πρώτο μόλις λεπτό ο Κουιμτζίδης, μεταγραφή της Τριάδας το Ιανουάριο και πρώτος της σκόρερ, απείλησε την εστία του Κιούση με δυνατό σουτ που κατέληξε άουτ. Στο 16ο λεπτό, ο ίδιος παίκτης αφού "έκλεψε " την μπάλα, μπήκε στη μικρή περιοχή και ανάγκασε τον Κιούση να διώξει με τα πόδια. Τρία λεπτά αργότερα απείλησε και πάλι με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής που αφού βρήκε κόντρα κατέληξε κόρνερ. Στο 35ο λεπτό, ο Φραγγής έκοψε τελευταία στιγμή τον Κουιμτζίδη που βρισκόταν σε πολύ καλή θέση στην περιοχή, πριν προλάβει να σουτάρει. Το γκολ δεν έμπαινε και φρόντισε ο διαιτητής Φώτης για αυτό. Στο 40ο λεπτό, είδε πέναλτι τη βουτιά του Σκριβάνου στην περιοχή σε μαρκάρισμα του Φρυγανά και ενώ ο παίκτης έβγαινε προς τα έξω, γεγονός που προκάλεσε τα γέλια στην εξέδρα αλλά και τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Σταύρου κάνοντας το 1-0.
Το Αυλωνάρι δημιούργησε την πρώτη του ουσιαστική ευκαιρία στο 42ο λεπτό, όταν ο Βογιατζής πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα αλλά έφυγε πλάγια αριστερά και το σουτ που επιχείρησε μπλόκαρε ο Ευαγγελινός. Στο 45ο λεπτό, ο διαιτητής Φώτης αρνήθηκε πεντακάθαρο πέναλτι όταν ανατράπηκε ο Φρυγανάς στην περιοχή, προκαλώντας για δεύτερη φορά τις διαμαρτυρίες από την πλευρά του Αυλωναρίου.
Δέκα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Τριάδα διπλασίασε τα τέρματά της όταν ο Γιανουκάκος με μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του τέρματος του Κιούση. Το τέρμα αυτό αφύπνισε τους παίκτες του Αυλωναρίου που βγήκαν μπροστά για να γυρίσουν το παιχνίδι. Στο 58ο λεπτό, ο Δημάς από δεξιά επιχείρησε σέντρα και ο Τσαλιαγκός Β. με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 73ο λεπτό, ο Σαμαράς με εντυπωσιακό σουτ έστειλε την μπάλα πρώτα στο κάθετο δοκάρι στη συνέχεια κτύπησε στο οριζόντιο και κατέληξε στα δίχτυα, μειώνοντας σε 2-1. Στη συνέχεια Σαμαράς και Βογιατζής απείλησαν και πάλι αλλά ο Ευαγγελινός σε ετοιμότητα εξουδετέρωσε τον κίνδυνο. Στο 81ο λεπτό η Τριάδα έχασε την μοναδική καλή ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Κιούση να διώχνει και πάλι με τα πόδια την τελευταία στιγμή. Στο 87ο λεπτό, ο Τσαλιαγκός Β. επιχείρησε πολύ δυνατό σουτ στο αριστερό Γ του Ευαγγελινού που έδιωξε εντυπωσιακά όμως η μπάλα στρώθηκε στον Βογιατζή που με σουτ την έστειλε στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 2-2. Τελευταία φάση του αγώνα το απευθείας φάουλ του Κουιμτζίδη που κατέληξε άουτ.
Ο Α. Ο. Αυλωναρίου για άλλη μια φορά παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε να το γυρίσει. Αυτό δείχνει την πολύ καλή κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα αφού και στα προηγούμενα παιχνίδια με δυσκολότερους αντιπάλους έδειξε το ίδιο πρόσωπο.
Έπαιξαν: Κιούσης, Γεωργικόπουλος(68΄Σαμαράς), Φραγγής, Κηρύκος, Φρυγανάς, Βασιλείου, Ανδρέου(55΄Κοτρόζος Π.), Δημάς(77΄Μανδράκας), Βογιατζής, Τσαλιαγκός Γ.Ν, Τσαλιαγκός Β.

Την επόμενη Κυριακή ο Α. Ο. Αυλωναρίου υποδέχεται στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ" την Καστέλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: