.........

Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

ΔΙΚΑΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 1-1

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν την Κυριακή, Α. Ο. Αυλωναρίου και Ολυμπιακός Χαλκίδας στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ" στο Αυλωνάρι. Κάτω από άσχημες καιρικές συνθήκες, αφού είχε πολύ κρύο, παίχθηκε καλό ποδόσφαιρο με αρκετές φάσεις και δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο. Το τελικό αποτέλεσμα θεωρείται δίκαιο.
Στο πρώτο ημίχρονο το Αυλωνάρι στάθηκε καλύτερα είχε τις φάσεις αλλά δεν σκόραρε. Στο 6ο λεπτό, ο Τσαλιαγκός Γ.Ν. εκτέλεσε φάουλ από αριστερά στο πίσω δοκάρι ο Τσαλιαγκός Β. μόνος του έπιασε κεφαλιά άουτ. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Τσαλιαγκός Γ.Σ. έβγαλε καλή πάσα στον Δημά στην μεγάλη περιοχή που σούταρε άουτ. Στο 26ο λεπτό, ο Μπρεγκανάκου έξω από την περιοχή σούταρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Ο Ολυμπιακός απάντησε λίγα λεπτά αργότερα με σουτ του Βεζυρτζόγλου που κατέληξε άουτ. Στο 36ο λεπτό, ο Κηρύκος προσπάθησε να "κρεμάσει" τον αντίπαλο τερματοφύλακα που ήταν εκτός θέσης αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός μπήκε πιο δυνατά με σκοπό να σημειώσει γκολ και μέχρι το 70 λεπτό είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο 49ο λεπτό, ο Σκριβάνος σέντραρε από αριστερά και ο Γκριτζάλας σούταρε άουτ. Τρία λεπτά αργότερα ο Τσαλιαγκός Β. επιχείρησε ατομική ενέργεια παίρνοντας την μπάλα από την σέντρα και φθάνοντας στην περιοχή σούταρε άουτ. Στο 61ο λεπτό ο Σκριβάνος από καλή θέση σούταρε άουτ. Στο 66ο λεπτό ο ίδιος παίκτης σούταρε από την μεγάλη περιοχή και ο Κιούσης με έξοχη απόκρουση στην αριστερή του γωνιά έστειλε την μπάλα κόρνερ. Στο 70ο ο Βεζυρτζόγλου από πλάγια αριστερά στην περιοχή επιχείρησε εξαιρετικό σουτ που πέρασε ελάχιστα έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι. Στο 74ο λεπτό, ο Τσαλιαγκός Γ.Ν. γύρισε την μπάλα από πλάγια δεξιά μέσα στην περιοχή στον Τσαλιαγκό Β. που σούταρε για να μπλοκάρει ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού. Και ενώ όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα έληγε χωρίς γκολ, στο 83ο λεπτό, ο Μπρεγκανάκου στην προσπάθεια να διώξει την μπάλα έκανε χέρι μέσα στην περιοχή και ο Βεζυρτζόγου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι άνοιξε το σκορ. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τσαλιαγκός Γ.Ν. εκτέλεσε φάουλ μέσα στην περιοχή και ο Φρυγανάς αφού πήρε την μπάλα μετά από διώξιμο των αμυντικών με σουτ έκανε το 1-1.
Ο Α. Ο. Αυλωναρίου σε ακόμη ένα παιχνίδι κόντρα σε μεγάλο αντίπαλο είχε πολύ καλή απόδοση. 
Έπαιξαν: Κιούσης, Γεωργικόπουλος, Μπρεγκανάκου(84΄Σαμαράς), Τσαλιαγκός Γ.Σ.(72΄Φραγγής), Φρυγανάς, Βασιλείου, Δημάς, Μακρής(25΄Ανδρέου λ.τ.), Τσαλιαγκός Β., Τσαλιαγκός Γ.Ν., Κηρύκος.

Την επόμενη Κυριακή ο Α. Ο. Αυλωναρίου αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Παντριαδικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: