.........

Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

ΕΝΑ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Απομένουν 6 αγωνιστικές πριν την λήξη σε ένα από τα πιο συναρπαστικά πρωταθλήματα που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στην Εύβοια. Τόσο η κατάσταση στην κορυφή αλλά και στην ουρά έχει μεγάλο ενδιαφέρον αφού τίποτε δεν έχει ξεκαθαρίσει. Αυτό έχει σαν συνέπεια να μην υπάρχουν αδιάφορα παιχνίδια. Λογικά το ενδιαφέρον θα παραμείνει μέχρι την τελευταία αγωνιστική, τουλάχιστον στην κορυφή.
Πέντε ομάδες διεκδικούν το πρωτάθλημα. Η Ερέτρια που έχει 49 βαθμούς, τα Λουκίσια με 47, ο Ολυμπιακός Χαλκίδας και η Αρτάκη με 46 αλλά και η Ιστιαία με 42. Η Ερέτρια και ο Ολυμπιακός έχουν τις καλύτερες επιθέσεις με με 48 και 47 γκολ αντίστοιχα ενώ τα Λουκίσια και η Αρτάκη  στηρίζονται περισσότερο στην άμυνά τους, αφού έχουν δεχθεί 15 και 19 τέρματα. Η Ιστιαία ξεκίνησε καλά έχοντας καταλάβει αρκετές φορές την πρώτη θέση όμως τις τελευταίες αγωνιστικές έμεινε πίσω, αλλά μαθηματικά είναι μέσα στο παιχνίδι για τον τίτλο. Αναμένεται σκληρή μάχη μέχρι το τέλος. 
Στην ουρά η Ακαδημία Ιστιαίας και ο Όλυμπος Γυμνού βρίσκονται στις δύο τελευταίες θέσεις με 12 και 15 βαθμούς αντίστοιχα. Λίγο πιο πάνω ο Δύστος με 20 βαθμούς που έκανε κακό δεύτερο γύρο. Με βάση την προκήρυξη υποβιβάζονται δύο ομάδες, αλλά αν πέσει ο Α. Ο. Χαλκίς από την Γ΄ Εθνική τότε συμπαρασύρει και τρίτη. Σε περίπτωση που ο πρωταθλητής Εύβοιας δεν ανέβει από τα μπαράζ στην Γ΄ Εθνική τότε θα υποβιβασθεί και τέταρτος. Σε αυτή την περίπτωση θα γίνει σκληρή μάχη ανάμεσα στον Παντριαδικό που έχει 28 βαθμούς και τον Άγιο Νικόλαο με 27.
Ο Α. Ο. Αυλωναρίου και η Σκύρος με 35 βαθμούς, ο Λήλας Βασιλικού με 34 και ο Ταμυναϊκός, η Δροσιά και η Καστέλλα που έχουν 33, εκτός απροόπτου, δεν φαίνεται να έχουν πρόβλημα. Ίσως χρειαστούν ελάχιστους βαθμούς στα 6 τελευταία παιχνίδια που λογικά θα τους πάρουν.
Αναμονή λοιπόν μέχρι το τέλος για να δούμε ποιος θα κατακτήσει το πρωτάθλημα και ποιοι θα υποβιβασθούν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: