.........

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ: ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΛΟΥΚΙΣΙΑ 1-3

Μετά από τέσσερις συνεχόμενες νίκες ήρθε η ήττα για τον Α. Ο. Αυλωναρίου από τα Λουκίσια με 1-3. Σε ένα παιχνίδι που το Αυλωνάρι ήταν καλύτερο από τον αντίπαλό του έχασε άδικα από τα δικά του λάθη. Παρά το γεγονός ότι τα Λουκίσια βρίσκονται στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος σε καμιά περίπτωση δεν έπεισαν μέσα στο γήπεδο ότι ήταν καλύτερη ομάδα. 
Στο 10ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με ένα σουτ του Τσιβίκα έξω από την περιοχή που βρήκε τον Κεφάλα εκτός θέσης. Το Αυλωνάρι παρά την ψυχρολουσία βγήκε αμέσως στην επίθεση και στο επόμενο δεκάλεπτο έχασε τρεις σημαντικές ευκαιρίες. Στο 13ο λεπτό, ο Φραγγής βρέθηκε μόνος απέναντι στον Μόνο αλλά σούταρε πάνω του. Στο 16ο λεπτό, δυνατό σουτ του Βογιατζή μπλόκαρε ο Μόνος στην αριστερή του γωνιά, λίγο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή. Ένα λεπτό αργότερα σε φάση διαρκείας στην περιοχή των Λουκισίων, Βασιλείου και Τσαλιαγκός δεν μπόρεσαν να σουτάρουν αφού οι αντίπαλοί τους πρόλαβαν και έδιωξαν την τελευταία στιγμή. 
Στο 35ο λεπτό, ήρθε η ισοφάριση με ένα καταπληκτικό σουτ του Βασίλη Τσαλιαγκού από πλάγια δεξιά μέσα στην περιοχή μετά από ωραία σέντρα του Φραγγή από αριστερά. Έτσι έκλεισε το πρώτο ημίχρονο ισόπαλο 1-1.
Στην επανάληψη τα Λουκίσια είχαν μια καλή φάση στο 52ο λεπτό, όταν κεφαλιά του Καλοχωρίτη πέρασε άουτ. Στο 57ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με σουτ του Λάμπρου που εκμεταλλεύτηκε λάθος του Κεφάλα. Ο τερματοφύλακας του Αυλωναρίου είχε μπλοκάρει την μπάλα και επειδή νόμιζε ότι ο διαιτητής είχε σφυρίξει οφσάιντ στην προηγούμενη φάση, αφού ο βοηθός είχε σηκώσει τη σημαία, έστησε την μπάλα για το ελεύθερο, ο Λάμπρου που κατάλαβε τι έγινε έτρεξε και  με σουτ έκανε το 1-2. 
Στο 67ο λεπτό, σε σέντρα που έγινε στην περιοχή, ο Βασίλης Τσαλιαγκός ανατράπηκε μέσα σε αυτή από τον Σαμαρτζή, ενώ πήγαινε προς την μπάλα, αλλά ο διαιτητής Λάμπρου έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι προκαλώντας τις έντονες διαμαρτυρίες από την πλευρά του Αυλωναρίου. Ήταν μια καθαρή φάση πέναλτι και αποβολή του ποδοσφαιριστή των Λουκισίων αφού ο Τσαλιαγκός βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ! Στο επόμενο λεπτό σε σέντρα που έγινε στην μικρή περιοχή του Αυλωναρίου ο Καλοχωρίτης με κεφαλιά έστρωσε την μπάλα στον Λάμπρου που με σουτ έκανε το 1-3. Στο 88ο λεπτό, ο Βογιατζής επιχείρησε δυνατό σουτ που μπλόκαρε ο Μόνος, ενώ στο 90ο λεπτό σουτ του Σπυρόπουλου μπλόκαρε ο Κεφάλας.
Το αποτέλεσμα αδικεί τον Α. Ο. Αυλωναρίου που πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση. Στο ποδόσφαιρο όμως δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος.
Έπαιξαν: Κεφάλας, Γεωργικόπουλος(53΄Μπρεγκανάκου), Φραγγής(77΄Σαμαράς), Κηρύκος, Φρυγανάς, Βασιλείου, Κοτρόζος Π.(73΄Δημάς), Μακρής, Βογιατζής, Τσαλιαγκός Γ.Ν., Τσαλιαγκός Β.

Την επόμενη Κυριακή ο Α. Ο. Αυλωναρίου αγωνίζεται εκτός έδρας με την Ακαδημία Ιστιαίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: