.........

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ 6η ΘΕΣΗ

Ένα ξέσπασμα, θα έλεγε κανείς, με 4 συνεχόμενες νίκες έφεραν τον Α. Ο. Αυλωναρίου στην 6η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας της Εύβοιας. Παρά το κακό ξεκίνημα στο δεύτερο γύρο με 3 ήττες, η ομάδα βρήκε τις δυνάμεις, ανασυντάχθηκε και κατάφερε να αλλάξει το αρνητικό κλίμα. Παίκτες, προπονητές και διοίκηση μετά και την ήττα από τον Ευβοϊκό Αγίου Νικολάου, συζήτησαν στα αποδυτήρια και έδωσαν την υπόσχεση να αντιστρέψουν την κακή μέχρι εκείνη τη στιγμή εικόνα. Η αλλαγή της ψυχολογίας είχε σαν αποτέλεσμα τις 4 νίκες στη σειρά. Στα παιχνίδια που δεν έχουμε γράψει είχαμε τα εξής:
ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 2-1
Ο Ευβοϊκος πιο καλός στα πρώτα 25 λεπτά προηγήθηκε 2-0 με γκολ του Κουρούπη με κεφαλιά στο 6ο λεπτό και διπλασίασε τα τέρματά του στο 25ο λεπτό, με σουτ του Βαρτζή. Η μείωση του σκορ μέσα σε δύο λεπτά από τον Μακρή, με σουτ από την περιοχή, έβαλε την ομάδα στο παιχνίδι που προσπάθησε κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο για την ισοφάριση αλλά δεν τα κατάφερε.
Έπαιξαν: Κεφάλας, Γεωργικόπουλος(73΄Βογιατζής), Φραγγής, Τσαλιαγκός Γ. Σ.(38΄Σεϊντόπουλος), Φρυγανάς, Βασιλείου, Κοτρόζος Π., Μακρής, Τσαλιαγκός Β., Τσαλιαγκός Γ.Ν., Κηρύκος.
ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ  1-0
Σε ένα παιχνίδι που παίχθηκε καλό ποδόσφαιρο και είχε πολλές φάσεις και από τις δύο ομάδες, το Αυλωνάρι νίκησε με 1-0, με γκολ του Φρυγανά στο 39ο λεπτό. Εκτελέστηκε κόρνερ από τον Τσαλιαγκού Γ.Ν. και διώξιμο των αμυντικών, η μπάλα στρώθηκε στον Φρυγανά στο ύψος της μεγάλης περιοχής και με σουτ διαμόρφωσε το 1-0. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο στο δεύτερο, όμως η καλά οργανωμένη άμυνα του Αυλωναρίου δεν άφησε περιθώρια για την ισοφάριση. Στο 90ο λεπτό αποβλήθηκε ο Κηρύκος για κτύπημα σε αντίπαλο.
Έπαιξαν: Κεφάλας, Γεωργικόπουλος(69΄Βογιατζής), Φραγγής, Τσαλιαγκός Γ.Σ., Φρυγανάς, Βασιλείου, Κηρύκος, Μακρής, Τσαλιαγκός Β.(90΄Κιούσης), Τσαλιαγκός Γ.Ν., Κοτρόζος Π.(87΄Γιαννακός)
ΔΥΣΤΟΣ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ  1-2
Ντέρμπι καθοριστικό για τις δύο ομάδες στην μάχη για την παραμονή στην κατηγορία. Το Αυλωνάρι νίκησε με 1-2 και άφησε πίσω τους αντιπάλους του 8 βαθμούς. Ελάχιστες φάσεις και δυνατό ποδόσφαιρο όπως αρμόζει σε τέτοιου είδους αγώνες! Ο Α. Ο. Αυλωναρίου προηγήθηκε στο 43ο λεπτό, με σουτ του Μακρή μετά από ωραία πάσα του Φραγγή. Ο Δύστος ισοφάρισε στο 74ο λεπτό, με εντυπωσιακό σουτ του Μαστροκώτα Γ. Οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη με κεφαλιά του Βασίλη Τσαλιαγκού μετά από ωραία ενέργεια και σέντρα από τα δεξιά του μικρού Δημά, στο 83ο λεπτό. Ήταν η πρώτη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα του Αυλωναρίου!
Έπαιξαν: Κεφάλας, Γεωργικόπουλος, Φραγγής, Τσαλιαγκός Γ.Σ., Φρυγανάς, Βασιλείου, Αϊδίνης(75΄Δημάς), Μακρής, Τσαλιαγκός Β.(89΄Γιαννακός), Τσαλιαγκός Γ.Ν., Κοτρόζος Π.(85΄Σαμαράς).
ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ  1-0
Νίκη και στο άλλο τοπικό ντέρμπι με 1-0 για το Αυλωνάρι. Στο 39ο λεπτό, ο Μακρής με πολύ ωραίο σουτ από πλάγια δεξιά μέσα από την μεγάλη περιοχή σημείωσε το μοναδικό γκολ του αγώνα. Λίγες φάσεις στο παιχνίδι με πιο καθοριστική στο 58ο λεπτό, όταν ο Βασίλης Τσαλιαγκός μόνος απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα δεν μπόρεσε να σκοράρει και να κλειδώσει τη νίκη. Οι Αλιβεριώτες φωνάζουν για γκολ στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων όταν η μπάλα αποκρούστηκε από τον Φραγγή με το χέρι, μέσα ή έξω από τη γραμμή, όμως στην ίδια φάση προηγήθηκε επιθετικό φάουλ στον Βασιλείου που δεν σφυρίχτηκε.
Έπαιξαν: Κεφάλας, Γεωργικόπουλος(85΄Αϊδίνης), Φραγγής, Τσαλιαγκός Γ.Σ., Φρυγανάς, Βασιλείου, Κοτρόζος Π.(66΄Δημάς), Μακρής, Βογιατζής, Τσαλιαγκός Β.(83΄Σαμαράς), Τσαλιαγκός Γ.Ν.).
ΌΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 0-2
Δεύτερη εκτός έδρας νίκη και τέταρτη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα για τον Α. Ο. Αυλωναρίου, μέσα στο Γυμνό. Παρά το γεγονός ότι από το 20ο λεπτό, έπαιζε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τσαλιαγκού Γ.Σ. με κόκκινη κάρτα, στάθηκε καλύτερα στο γήπεδο και νίκησε εύκολα με 0-2. Το σκορ άνοιξε στο 78ο λεπτό, με εντυπωσιακό σουτ του Παντελή Κοτρόζου έξω από την μεγάλη περιοχή. Το 0-2 σημειώθηκε στο 88ο λεπτό, με πλασέ του Βασίλη Τσαλιαγκού. Στο 58ο λεπτό αποβλήθηκε ο Ξουρής του Όλυμπου.
Έπαιξαν: Χροναίος, Γεωργικόπουλος, Φραγγής(66΄Κοτρόζος Π.), Τσαλιαγκός Γ.Σ., Φρυγανάς, Βασιλείου, Δημάς(70΄Αϊδίνης), Μακρής, Βογιατζής, Τσαλιαγκός Γ.Ν., Τσαλιαγκός Β.

Την Κυριακή στις 3.30 στο γήπεδο ΄ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ΄ ο Α. Ο. Αυλωναρίου υποδέχεται τα Λουκίσια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: