.........

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Τρείς επιστροφές και επένδυση για το μέλλον!

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου, βρήκε την ομάδα μας να έχει ενισχυθεί ουσιαστικά με 4 ποδοσφαιριστές!
Αποκτήθηκε ένα πολύ μεγάλο ταλέντο ο 16χρονος Γιώργος Δημάς, επιθετικός και στέλεχος των Μικτών ομάδων της Εύβοιας και που αγωνιζόταν στην ομάδα των Ανδρονιάνων.
Είναι γιός του παλιού άσου του ΑΟ Κύμης Δημήτρη Δημά. Ήδη από την πρώτη προπόνηση ξεδίπλωσε, το πολύπλευρο και πλούσιο ταλέντο  του...
Γιάννης Σαμαράς και Γιώργος Δημάς, ενισχύουν σοβαρά την προσπάθεια του Αυλωναρίου...!
Στον ΑΟ Αυλωναρίου, επέστρεψε και ανήκει ο Γιάννης Σαμαράς! Ο Γ. Σαμαράς είχε ξεκινήσει μια σπουδαία καριέρα, η οποία διεκόπη λόγω φοίτησης στην Γυμναστική Ακαδημία στην Κομοτινή και για το στρατό στη συνέχεια.  
Ο Γιαν. Σαμαράς, ξεκίνησε πάλι να παίζει φέτος με τα χρώματα της Άρτεμης Αγ. Γεωργίου και με σύμφωνη γνώμη διοίκησης και του κόουτς-Τόγια, εντάχθηκε και πάλι στην δύναμη του Αυλωναρίου. 
Γιάννης Σατήρης
Μια άλλη επιστροφή από την Άρτεμη Αγ. Γεωργίου, είναι αυτή του Γιάννη Σατήρη, (φωτό αριστερά) ο οποίος θέλησε να συνεχίσει και να κλείσει την καριέρα του, με τα χρώματα της ομάδας που τον ανέδειξε.

Βαγγέλης Δήμου
Τέλος μεταγραφή θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του ταλαντούχου μέσου Βαγγέλη Δήμου, που ''έχασε'' σχεδόν δυό χρονιές λόγω εξετάσεων και στρατιωτικού. Αρχές του χρόνου απολύθηκε και πλέον έχει μπεί σε πρόγραμμα προετοιμασίας και σύντομα θα πρσφέρει τις υπηρεσίες του

Δεν υπάρχουν σχόλια: