.........

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ: ΙΣΤΙΑΙΑ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 4-0

Την χειρότερη εμφάνιση στη φετινή σαιζόν πραγματοποίησε ο Α. Ο. Αυλωναρίου, την Κυριακή στην Ιστιαία. Στο ανακαινισμένο στάδιο της πόλης της Βορείου Εύβοιας, ηττήθηκε από την δεύτερη στη βαθμολογία του πρωταθλήματος, Α. Ε. Ιστιαίας με το βαρύ 4-0. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν για πρώτη φορά φέτος στην φυσική τους έδρα, σε ένα γήπεδο από τα καλύτερα της Εύβοιας, που παραδόθηκε από τον εργολάβο πριν 5 μέρες. Αξίζει να σημειωθεί η εντυπωσιακή παρουσία του κόσμου που κατέκλυσε τις εξέδρες και δεν δημιούργησε το παραμικρό πρόβλημα!
Στο πρώτο εικοσάλεπτο παίχτηκε ανοικτό ποδόσφαιρο με φάσεις εκατέρωθεν. Στο 12ο λεπτό, ο Τσαλιαγκός Β. εκτελεί γρήγορα φάουλ προς τον Κηρύκο που φθάνει λίγο πριν τη γραμμή της περιοχής και κόβεται τελευταία στιγμή από αμυντικό. Στο 17ο λεπτό, ο Γοργομάτης επιχειρεί σέντρα από αριστερά και ο Ανέστης μόνος στην περιοχή με κεφαλιά στέλνει την μπάλα άουτ. Στο 19ο λεπτό, σουτ του Βασιλείου από αριστερά φεύγει έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι. Στο 21ο λεπτό, ο Κοτρόζος χάνει την μεγαλύτερη ευκαιρία του Αυλωναρίου, όταν μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα της Ιστιαίας, Καρατσόλια σουτάρει πάνω του! Στο επόμενο λεπτό οι γηπεδούχοι θα ανοίξουν το σκορ. Ο Ανέστης βγάζει πάσα στην περιοχή, ο Στεργίου προσπαθεί να πιάσει ανάποδο ψαλίδι, η μπάλα στρώνεται στον Πολίτη που εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια τριών αμυντικών και με σουτ κάνει το 1-0.
Από το σημείο αυτό άρχισε η νάρκωση των παικτών του Αυλωναρίου! Στο 25ο λεπτό, ο Ανέστης σουτάρει έξω από την περιοχή αναγκάζοντας τον Κεφάλα σε εντυπωσιακή απόκρουση σε κόρνερ. Με την εκτέλεση του κόρνερ ο Αντωνίου ανατρέπεται στην περιοχή από τον Καραμπίνη και ο διαιτητής σφυρίζει πέναλτι. Ο Ανέστης εκτελεί εύστοχα και κάνει το 2-0. Στο 30ο λεπτό, ο Ανέστης πάλι μόνος στην περιοχή πιάνει κεφαλιά λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Λίγο πριν κλείσει το ημίχρονο το Αυλωνάρι χάνει σημαντική ευκαιρία να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Στο 42ο λεπτό, ο Κοτρόζος βγαίνει μόνος από πλάγια αριστερά απέναντι στον Καρατσόλια και ενώ ο Τσαλιαγκός Β. περιμένει μόνος στο σημείο του πέναλτι, επιχειρεί σουτ που μπλοκάρει ο αντίπαλος τερματοφύλακας!
Στο δεύτερο ημίχρονο η Ιστιαία οργάνωσε καλύτερα την άμυνά της, κράτησε μακριά από την εστία της τους παίκτες του Αυλωναρίου και με αντεπιθέσεις διεύρυνε τον δείκτη του σκορ. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν χωρίς να δημιουργήσουν μεγάλες ευκαιρίες και όσο περνούσε ο χρόνος γίνονταν πιο ευάλωτοι στην άμυνα. Η μοναδική αξιόλογη ευκαιρία του Α. Ο. Αυλωναρίου στο δεύτερο ημίχρονο ήταν η κεφαλιά του Καραμπίνη στο 55ο λεπτό, από καλή θέση, που κατέληξε άουτ.
Στο 70ο λεπτό, μετά από λάθος στη μεσαία γραμμή οι γηπεδούχοι βγήκαν στην αντεπίθεση και ο Ανέστης με εντυπωσιακό σουτ στο Γ του Κεφάλα έκανε το 3-0. Στο 85ο λεπτό, η Ιστιαία κέρδισε νέο πέναλτι σε ανατροπή του Αγγελόπουλου από τον Φρυγανά αλλά ο Βασιλείου που το εκτέλεσε έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Το σκορ έκλεισε στο 89ο λεπτό, όταν ο Γοργομάτης σε αντεπίθεση βρέθηκε μόνος στην περιοχή και με πλασέ έκανε το 4-0.
Δυστυχώς για άλλο ένα παιχνίδι εκτός έδρας ο Α. Ο. Αυλωναρίου προβλημάτισε με την απόδοση του. Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των γιορτών μάλλον χαλάρωσε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Σε 8 εκτός έδρας αγώνες το Αυλωνάρι έχει 1 ισοπαλία και 7 ήττες χωρίς να έχει σημειώσει ακόμη γκολ. Κρίμα!
Έπαιξαν: Κεφάλας, Τσαλιαγκός Γ.Σ.(64΄Φραγγής), Τσαπέρος, Καραμπίνης, Φρυγανάς, Κηρύκος, Γεωργικόπουλος(46΄Σειντόπουλος), Μακρής, Τσαλιαγκός Β., Κοτρόζος Π.(75΄Αϊδίνης), Τσαλιαγκός Γ. Ν.

Την επόμενη Κυριακή ο Α. Ο. Αυλωναρίου υποδέχεται στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ" την Αρτάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: