.........

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

ΝΙΚΗΣΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΓΚΟΛ! ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΑΡΤΑΚΗ 0-2



Πολύ καλό ποδόσφαιρο παίχτηκε την Κυριακή το απόγευμα από το Αυλωνάρι και την Αρτάκη στο γήπεδο 'ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ". Οι φιλοξενούμενοι που ήρθαν στο γήπεδο με νέο προπονητή, μετά την παραίτηση του Κνέζεβιτς και την αντικατάστασή του από τον Μεθενίτη, ευστόχησαν σε δύο φάσεις και πήραν τη νίκη με 0-2. Οι δύο ομάδες προέρχονταν από βαριές ήττες την προηγούμενη αγωνιστική, αφού έχασαν με το ίδιο σκορ 4-0, στην Ιστιαία το Αυλωνάρι και στην Ερέτρια η Αρτάκη!
Η Αρτάκη απείλησε πρώτη όταν στο 4ο λεπτό, ο Μαστροκώστας σούταρε από την μεγάλη περιοχή αλλά ο Κεφάλας σε ετοιμότητα μπλόκαρε. Στο 6ο λεπτό, χάθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία του παιχνιδιού για το Αυλωνάρι. Ο Σεϊντόπουλος σούταρε έξω από την μεγάλη περιοχή στέλνοντας την μπάλα πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι, στη συνέχεια στο έδαφος ενώ ο διαιτητής υπέδειξε να συνεχιστεί ο αγώνας παρά τις διαμαρτυρίες ότι πέρασε τη γραμμή!
Στο επόμενο λεπτό το σουτ του Κάραλη έφυγε άουτ, όπως επίσης δέκα λεπτά αργότερα του Μαστροκώστα. Στο 24ο λεπτό ένα πολύ καλό σουτ του Μαστροκώστα εξουδετέρωσε ο Κεφάλας. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν έγιναν άλλες σημαντικές φάσεις.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Αρτάκη μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και αφού προειδοποίησε στο 47ο λεπτό, με τον Μακαντάση που έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία, όταν μόνος απέναντι στον Κεφάλα σούταρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, κατάφερε τελικά να ανοίξει το σκορ. Στο 51ο λεπτό, ο ίδιος παίκτης μπήκε από αριστερά στην περιοχή και με δυνατό σουτ έκανε το 0-1. Το Αυλωνάρι θα αντιδράσει και στο 60ο λεπτό, ο Τσαλιαγκός Β. έκανε παράλληλη προς το τέρμα σέντρα ο Κοτρόζος που βρέθηκε στο πίσω δοκάρι σούταρε αλλά ένας αμυντικός έδιωξε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή. Στο 72ο λεπτό, ο Μακαντάσης βγήκε και πάλι από αριστερά μόνος και με σουτ έκανε το 0-2.
Στο 79ο λεπτό, ο Τσαλιαγκός Β. πήρε πάσα από τον Τσαλιγκό Γ. Ν. μέσα στην περιοχή και λίγο πλάγια αριστερά το σουτ που επιχείρησε βρήκε την εξωτερική πλευρά των διχτυών. Στο 81ο λεπτό, φάουλ του Τσαλιαγκού Γ. Ν. στη μικρή περιοχή κεφαλιά του Φρυγανά άουτ. Στο 88ο λεπτό, πάσα του Τσαλιαγκού Β. στον Βογιατζή το σουτ που επιχείρησε φεύγει λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι. Η Αρτάκη στις καθυστερήσεις του αγώνα έχασε καλή ευκαιρία με τον Ευσταθίου να σουτάρει άουτ από καλή θέση. Μετά το 0-2 οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν με αντεπιθέσεις και έκαναν κι άλλα σουτ που έφυγαν άουτ.
Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν πολύ καλό και κέρδισε αυτός που εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες. Θα ήταν διαφορετικό αν μέτραγε γκολ η φάση του Σεϊντόπουλου. Το Αυλωνάρι άξιζε κάτι περισσότερο. Με την επιστροφή του Βογιατζή ενδεχομένως να λυθει και το πρόβλημα στην επίθεση.
Η σύνθεση του Α.Ο.Α: Κεφάλας, Τσαλιγκός Γ.Σ.(87΄Γιαννακός), Φραγγής, Κοτρόζος Π.(84΄Αϊδίνης), Φρυγανάς, Βασιλείου, Σεϊντόπουλος, Μακρής(59΄Βογιατζής), Τσαλιαγκός Β., Τσαλιαγκός Γ.Ν., Κηρύκος.

Το επόμενο Σάββατο ο Α. Ο. Αυλωναρίου αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Ευβοϊκό Αγίου Νικολάου

Δεν υπάρχουν σχόλια: