.........

Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙΤΗΝ ΝΙΚΗ. ΔΡΟΣΙΑ -ΑΥΛΩΝΑΡΙ 2-2.


Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση ο Α. Ο. Αυλωναρίου έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από μια δύσκολη έδρα, η οποία μέχρι στιγμής παραμένει αήττητη. Έχασε σημαντικές ευκαιρίες κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, το καλύτερο φετινό, που αν αξιοποιούσε θα είχε πάρει και την νίκη.
Βογιατζής, Ηλίας, Βασιλείου, Δημάς πανηγυρίζουν το δεύτερο γκολ
Ο Α. Ο. Αυλωναρίου ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι χάνοντας τρεις πολύ μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο. Στο 6ο λεπτό ο Παντελής Κοτρόζος σούταρε άουτ προ κενής εστίας, 6 λεπτά αργότερα ο Γιάννης Βογιατζής με κεφαλιά μετά από σέντρα του Δημά έστειλε την μπάλα άουτ και στο 15ο λεπτό, ο Τέλης Μακρής από πλεονεκτική θέση έπιασε αδύναμο σουτ που μπλόκαρε ο τερματοφύλακας. Στη συνέχεια η Δροσιά ισορρόπησε τον αγώνα και στην πρώτη ουσιαστική φάση άνοιξε το σκορ. Στο 29ο λεπτό από φάουλ που εκτελέστηκε από δεξιά ο Λίφο με κεφαλιά έκανε το 1-0. Η απάντηση ήρθε με τον ίδιο τρόπο τρία λεπτά αργότερα όταν από φάουλ του Παντελή Κοτρόζου, ο Χάρης Φρυγανάς με ανάποδη κεφαλιά έκανε το 1-1. Στο δεύτερο ημίχρονο το Αυλωνάρι προηγήθηκε στο σκορ με εντυπωσιακό γκολ του Γιάννη Βογιατζή. Στο 64ο λεπτό ο αρχηγός της ομάδας μας σούταρε από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχή στην δεξιά γωνία του Ντουμάνη στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα. Και ενώ όλα έδειχναν ότι ο Α. Ο. Αυλωναρίου θα έφευγε με την νίκη καθώς η Δροσιά δεν μπορούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες μια κακή αμυντική αντίδραση έφερε την ισοφάριση. Στο 77ο λεπτό, ο Καραμπίνης εκτέλεσε ελεύθερο χαμηλά σε αντίπαλο οι γηπεδούχοι βγήκαν στην αντεπίθεση, το σουτ του Λίφο από δεξιά απέκρουσε ο Πετράκης η μπάλα όμως στρώθηκε στον Παναγιωτάκο στο ΄θψος του πέναλτι που με νέο σημείωσε το τελικό 2-2.
Ο Α. Ο. Αυλωναρίου πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση σύμφωνα και με τις δηλώσεις του Βαγγέλη Τόγια αλλά και των ποδοσφαιριστών. Στο ποδοσφαιρικό τμήμα υπάρχει πολύ καλό κλίμα και αυτό είναι το όπλο για την καλή πορεία. Είναι το τέταρτο παιχνίδι που η ομάδα παραμένει αήττητη, έχοντας δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Με τύχη αλλά και περισσότερη προσοχή θα μπορούσε να είχε νικήσει τα Λουκίσια και την Δροσιά. Οι καλές εμφανίσεις φέρνουν αισιοδοξία για το μέλλον.
Η σύνθεση του Α. Ο. Α: Πετράκης, Μαρούλης, Φραγγής, Καραμπίνης, Φρυγανάς, Βασιλείου, Κοτρόζος(84΄Τζελίλι), Μακρής, Βογιατζής(87΄Σαμαράς), Ηλίας(90΄Παππάς), Δημάς.
Την επόμενη Κυριακή ο Α. Ο. Αυλωναρίου υποδέχται στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ" τον Ολυμπιακό Χαλκίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: