.........

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΤΡΙΑΔΑ 3-1: …τα ‘’στημένα’’ έκριναν τον αγώνα!




Πολύ καλό παιχνίδι στο γήπεδο ΄΄Νίκος Κούκης΄΄, όπου το Αυλωνάρι πιο ουσιαστικό, νίκησε δίκαια την εντυπωσιακή φέτος Τριάδα, με το εμφατικό 3-1!
Το παιχνίδι ήταν γρήγορο με δυνατές μονομαχίες, ενδιαφέρουσες φάσεις, χωρίς σκοπιμότητες και προπάντων καθαρό και αθλητικό παιχνίδι και από τους δύο αντιπάλους, που πάλεψαν με πάθος για την νίκη!
Αναλογικά οι γηπεδούχοι είχαν περισσότερη ώρα την κατοχή της μπάλας ήταν πιο επικίνδυνοι, ενώ οι φιλοξενούμενοι, έκαναν πολύ καλή εμφάνιση και δικαίωσαν την βαθμολογική τους θέση, έτσι οι παίκτες του Βαγγέλη Τόγια, δίκαια έφτασαν στην νίκη και δικαιολογημένα την πανηγύρισαν έξαλα.

Το πιο ενδιαφέρον χρονικό διάστημα του παιχνιδιού ήταν αυτό του 2ου ημιχρόνου, όπου τρεις ΄΄στημένες΄΄ φάσεις διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα! Η ισοφάριση του αγώνα από τους φιλοξενούμενους έβαλε φωτιά στον αγώνα και εκατέρωθεν, οι επιθέσεις ήταν συνεχείς, όμως  τελικά τα χαμόγελα ήταν για τους ΄΄κιτρινόμαυρους΄΄ του Αυλωναρίου, που πήραν βαθειά βαθμολογική ανάσα…
***ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ:
-14’ ο Γ. Χασάνδρας, κερδίζει την μπάλα και βγαίνει στην πλάτη της άμυνας του Αυλωναρίου, βγάζει σέντρα επικίνδυνη, παράλληλη προς το τέρμα και μπροστά από τον Κατσίκη, με προβολή ο Φρυγανάς βγάζει την μπάλα κόρνερ…
-18’ ΓΚΟΟΟΛ! 1-0, έξοχη προσπάθεια του Π. Κοτρόζου από αριστερά που πλαγιοκοπεί την άμυνα της Τριάδας και σεντράρει υποδειγματικά, στην καρδιά της άμυνας των φιλοξενούμενων, όπου καλά τοποθετημένος ο Ηλίας, με εκπληκτική γυριστή και καρφωτή κεφαλιά, στέλνει την μπάλα στα δίκτυα του έκπληκτου Ευαγγελινού!
-38’ ο Καραντάκης βρίσκει σε καλή θέση τον Γραμματικό, λίγο πλάγια και τετ-α-τετ με τον Πετράκη, σουτάρει δυνατά, όμως ο κήπερ Πετράκης του Αυλωναρίου, αποκρούει έξοχα σε κόρνερ!
-42’ ο Π. Κοτρόζος, δέχεται ωραία μπαλιά μέσα στην περιοχή, όμως πριν γίνει επικίνδυνος, ο Ευαγγελινός πέφτει στα πόδια του και σώσει την εστία του…
-44’ ο νεαρός Δημάς, από δεξιά, με εκπληκτική προσπάθειαπερνάει όποιον βρίσκει μπροστά του, μπαίνει στην περιοχή, σεντράρει παράλληλα και σαν, από μηχανής θεός, ο Γκρινιάρης, παρεμβαίνει και διώχνει σε κόρνερ….
-48’ ο Καραντάκης βγαίνει μόνος απέναντι στον Πετράκη, αλλά το σουτ-πλασέ που κάνει, μπλοκάρει άνετα ο έμπειρος πορτιέρο του Αυλωναρίου.
-58’ ΓΚΟΟΟΛ! 1-1, πολυκοσμία στην περιοχή του Αυλωναρίου, όπου ο Γ. Χασάνδρας, φαίνεται να σπρώχνεται δυνατά από αμυνόμενο του Αυλωναρίου και ο Γ. Κασομούλης, κοντά στην φάση, καταλογίζει πέναλτι που εκτελεί εύστοχα ο Σταύρου και φέρνει το παιχνίδι στα ίσια…!
-60’ ο Δημάς, από καλή θέση σουτάρει δυνατά, για να φύγει η μπάλα ελάχιστα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Ευαγγελινού!
-66’ ΓΚΟΟΟΛ! 2-1, το Αυλωνάρι κερδίζει φάουλ, από δεξιά μερικά μέτρα πάνω από την σέντρα! Ο σπεσιαλίστας Ηλίας, αναλαμβάνει την εκτέλεση και με φοβερό σουτ από 30 μ. στέλνει την μπ΄λα στα δίκτυα του εμβρόντητου Ευαγγελινού, δίνοντας πάλι προβάδισμα στην ομάδα του!
-73’ κεραυνός του Ηλία έξω από την περιοχή και η μπάλα φεύγει ελάχιστα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Ευαγγελινού…
-78’ ο Βαρτζής κεραυνοβολεί την εστία του Πετράκη, όμως η μπάλα δεν του κάνει το χατίρι και φεύγει ελάχιστα άουτ…
-82’ ΓΚΟΟΟΛ! 3-1, το Αυλωνάρι σιγουρεύει το 3ποντο και την σπουδαία νίκη! Ο Πόγκας κερδίζει φάουλ, από δεξιά όπως επιτίθεται η ομάδα του γύρω στ 10μ. έξω από την περιοχή του Ευαγγελινού, το εκτελεί έξοχα ο Μακρής και αφήνει άγαλμα τον Ευαγγελινό, στέλνοντας την μπάλα στα δίκτυα…!
Άψογη η διαιτησία του Γιώργου Κασομούλη και των συνεργατών του, Ανδρ. Μπακατσέλου και Χρ. Πίκουλα.
ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ (Βαγγ. Τόγιας): Πετράκης, Μαρούλης, Μπρεγκανάκου, Καραμπίνης, Φρυγανάς, Βασιλείου, Π. Κοτρόζος (87’ Φραγγής), Μακρής, Βογιατζής (80’Πόγκας), Ηλίας (89’ Τζελίλι), Δημάς.
ΤΡΙΑΔΑ (Γιάννης Παπαθεοδώρου): Ευαγγελινός, Κουνής (71’ Δ. Χασάνδρας), Γκρινιάρης (46’ Βαρτζής), Κουρούπης, Σταύρου, Καλοχωρίδης, Γ. Χασάνδρας, Καραντάκης, Κατσίκης, Γκούμας (55’ λτ Καραμπέτσος).
 *Αποστόλης Αποστολίδης www.dinataathlitika.gr/ Radio 9.65fm
***ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ:








































Δεν υπάρχουν σχόλια: