.........

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

ΣΟΚ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ: ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΤΩΝΤΑ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 3-2

Απίστευτη εξέλιξη είχε ο αγώνας την Κυριακή το απόγευμα στο γήπεδο του Βατώντα αφού ο Αστέρας μέσα σε τρία λεπτά, λίγο πριν τη λήξη, ανέτρεψε το αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 1-0 στο πρώτο ημίχρονο, το Αυλωνάρι γύρισε το παιχνίδι στο δεύτερο και πέρασε μπροστά με 1-2 στο 65ο λεπτό, στη συνέχεια έχασε μοναδικές ευκαιρίες για να "κλειδώσει" την νίκη, αλλά στο τελευταίο πεντάλεπτο κόντρα στη ροή του παιχνιδιού έγινε η ολική ανατροπή!
 
Ο Αστέρας που ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο προηγήθηκε στο 9ο λεπτό, με σουτ του Μιχαηλίδη. Στο 30ο λεπτό, ο Κότσαρης απέκρουσε σουτ του Ματράκα από πολύ κοντά. Δέκα λεπτά αργότερα ο Ματράκας και ο Πατερίτσας αστόχησαν από καλή θέση.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Α. Ο. Αυλωναρίου μπήκε αποφασιστικά για να γυρίσει το παιχνίδι είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και κατάφερε με δύο γκολ να ανατρέψει το αποτέλεσμα. 
Στο 57ο λεπτό, ο Ηλίας Δήμου έκανε πολύ καλή πάσα την κατάλληλη στιγμή στον Αδαμάντιο Περιβολάρη που πλάσαρε ιδανικά ισοφαρίζοντας 1-1.
Στο 66ο λεπτό, ο Περιβολάρης έκανε σέντρα και ο Δήμου με κεφαλιά έβαλε το Αυλωνάρι μπροστά στο σκορ με 1-2.
Στη συνέχεια έχοντας τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα ο Α. Ο. Αυλωναρίου έχασε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες. Στο 80 λεπτό, ο Βασίλης Τσαλιαγκός πέρασε την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα το σουτ που επιχείρησε από πλάγια αριστερά στην κενή εστία βρήκε το κάθετο δοκάρι και κατέληξε άουτ. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ηλίας Δήμου βρέθηκε τετ-α- με τον αντίπαλο τερματοφύλακα και από πλάγια δεξιά από την μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα άουτ.
Στο 85ο λεπτό, ο Γιαννουκάκος με εξαιρετικό σουτ ισοφάρισε 2-2 κόντρα στη ροή του αγώνα.
Στο 88ο λεπτό, ο Γούναρης με εντυπωσιακό σουτ σημειώνει το 3-2,  σκορπώντας μεγάλη απογοήτευση σε όλους στον Α. Ο. Αυλωναρίου που δεν μπορούν να πιστέψουν πως χάθηκε αυτό το παιχνίδι!
Το πρωτάθλημα διακόπτεται τρεις βδομάδες λόγω των εορτών και θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 7&8 Ιανουαρίου με τους αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου. Σε αυτό το διάστημα θα γίνουν διορθωτικές κινήσεις ώστε η ομάδα να καταφέρει στο δεύτερο γύρο να βελτιωθεί και να ανέβει ψηλότερα στον πίνακα της βαθμολογίας.
Η σύνθεση του Α. Ο. Αυλωναρίου: Κότσαρης, Κόκκος, Μπρεγκανάκου(46΄Περιβολάρης), Παπίλας, Φρυγανάς, Βασιλείου Βασ., Δημάς, Βασιλείου Δημ., Τσαλιαγκός Βασ., Δήμου Ηλ., Φραγγής.








Δεν υπάρχουν σχόλια: