.........

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΣ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΣΤΗΝ ΕΡΕΤΡΙΑ ΜΕ 2-0

Δεν πρόλαβε να γνωρίσει καλά-καλά την ομάδα ο νέος προπονητής του Α. Ο. Αυλωναρίου, Γιάννης Μπασούκος και πολύ νωρίς μπήκε στα δύσκολα. Έχοντας κάνει μόνο μία προπόνηση, την Παρασκευή το απόγευμα, κάθισε την Κυριακή στον πάγκο απέναντι στην πολύ καλή ομάδα του Απόλλωνα Ερέτριας. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να αιφνιδιάσουν μόλις στο 2ο λεπτό και να διπλασιάσουν τα τέρματά τους δέκα λεπτά αργότερα. Το Αυλωνάρι βρήκε στη συνέχεια ρυθμό, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, έφθασε κοντά στο γκολ σημαδεύοντας το δοκάρι, δεν μπόρεσε όμως να σκοράρει.
 
Στο 2ο λεπτό, ο Τόρα με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ σημείωσε το 1-0. Στο 12ο λεπτό, ο Αγραφιώτης εκμεταλλεύτηκε ασυνεννοησία στην άμυνα του Αυλωναρίου και με πλασέ έκανε το 2-0.
Το Αυλωνάρι προσπάθησε να αντιδράσει και στο 40ο λεπτό, έχασε μοναδική ευκαιρία όταν ο Βασίλης Τσαλιαγκός μόνος απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα σούταρε άουτ!
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Α. Ο. Αυλωναρίου στάθηκε καλύτερα στο γήπεδο και έφθασε κοντά στο γκολ όταν το σουτ του Ηλία Δήμου, στο 65ο λεπτό, κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο  τελευταίο δεκάλεπτο ο Απόλλωνας εκμεταλλευόμενος την κούραση των φιλοξενουμένων δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες όμως ο Κότσαρης αποσόβησε τον κίνδυνο.
Ο Γιάννης Μπασούκος μαζί με τον γυμναστή Δημήτρη Μπούρικα ανέλαβαν την ομάδα την περασμένη Πέμπτη μετά την παραίτηση του Γιώργου Κρόκου. Δεν πρόλαβαν να γνωρίσουν τους ποδοσφαιριστές σε αυτό το μικρό διάστημα και θα έχουν αρκετή δουλειά στη συνέχεια. Ο Α. Ο. Αυλωναρίου αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τραυματισμών και θα πρέπει να γίνουν διορθωτικές κινήσεις στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Με την στήριξη όλων η ομάδα θα μπορέσει να βγει από τα δύσκολα, άλλωστε αυτό το έχει επιτύχει και άλλες φορές στο παρελθόν!
Η σύνθεση του Α. Ο. Αυλωναρίου: Κότσαρης, Κόκκος, Μπρεγκανάκου, Παπίλας, Φρυγανάς, Βασιλείου Βασ., Περιβολάρης(75΄Αϊδίνης-85΄Κούκης), Βασιλείου Δημ., Τσαλιαγκός Βασ., Δήμου Ηλ., Φραγγής(85΄Γλυκός).
Το επόμενο Σάββατο στις 3 το μεσημέρι ο Α. Ο. Αυλωναρίου υποδέχεται στο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ" την ΑΕΚ Χαλκίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: