.........

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

ΔΥΟ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΚΑΘΟΡΙΣΑΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΗ ΔΡΟΣΙΑ

Τίποτε δεν προδίκαζε την εξέλιξη του αγώνα στην Δροσιά, την Κυριακή το απόγευμα, αφού το Αυλωνάρι χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία κρατούσε το 0-0 μέχρι το 67ο λεπτό. Τότε μια λάθος απόφαση του διαιτητή Βελέντζα που έδωσε πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων σε κανονικό μαρκάρισμα του Μπρεγκανάκου στην μεγάλη περιοχή άλλαξε την κατάσταση. Νωρίτερα είχε ακυρώσει γκολ του Αυλωναρίου γυρίζοντας την φάση πίσω!

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή χωρίς να δημιουργήσουν τις μεγάλες φάσεις και απειλούσαν την εστία του Κότσαρη, μόνο με άστοχα μακρινά σουτ. Το Αυλωνάρι δεν είχε την μεγάλη ευκαιρία, κρατούσε όμως το 0 στη άμυνα και με αντεπιθέσεις επεδίωκε να φθάσει στην αντίπαλη εστία. 
Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου έγινε η πρώτη αμφισβητούμενη φάση όταν αμυντικός των γηπεδούχων έδιωξε έξω από την μεγάλη περιοχή της ομάδας του, η μπάλα βρήκε στο σώμα του διαιτητή, στρώθηκε στον Ηλία Δήμου, ο οποίος με ωραίο σουτ την έστειλε στα δίχτυα του Κατσιμήτρου. Ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ  θεωρώντας ότι στο διώξιμο έγινε φάουλ από τον Δήμου στον αμυντικό.
Χωρίς να γίνουν οι μεγάλες φάσεις στις δύο εστίες φθάσαμε στο 64ο λεπτό, όταν ο Μπρεγκανάκου έδιωξε καθαρά την μπάλα μπροστά από τον Φτούλη που έπεσε στην περιοχή. Ο Βελέντζας έδωσε πέναλτι προκαλώντας τις διαμαρτυρίες των φιλοξενουμένων για την άδικη απόφαση. Μετά από τρία λεπτά ο Τσουπεής εκτέλεσε την εσχάτη των ποινών ανοίγοντας το σκορ, παρά την προσπάθεια του Κότσαρη που έπεσε στην σωστή γωνία και άγγιξε την μπάλα!
Το φάουλ του Ηλία Δήμου
Ο Α. Ο. Αυλωναρίου βγήκε μπροστά και πίεσε στην συνέχεια για την ισοφάριση. Στο 81ο λεπτό, έχασε μοναδική ευκαιρία όταν ο Κατσιμήτρος πραγματοποίησε εντυπωσιακή απόκρουση στο δεξί του Γ, σε φάουλ του Ηλία Δήμου. 
Στο 85ο λεπτό, ο Τσομάτσκα έφυγε στην αντεπίθεση και αφού πέρασε και τον Κότσαρη σημείωσε το 2-0. Στο 90ο λεπτό, ο Τσουπεής με μακρινό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
Ο Α. Ο. Αυλωναρίου που αγωνίστηκε και πάλι με πολλές απουσίες, λόγω των τραυματισμών που ταλανίζουν την ομάδα από την αρχή της χρονιάς, έχασε άδικα από διαιτητικά λάθη. Σε καμία περίπτωση δεν διαφαινόταν τέτοια εξέλιξη στον αγώνα. Είναι γεγονός ότι όταν υπάρχει ισορροπία μεταξύ των αντιπάλων τέτοιες αποφάσεις κρίνουν το αποτέλεσμα!
Η σύνθεση του Α. Ο. Α: Κότσαρης, Δημάς, Μπρεγκανάκου, Κόκκος, Παπίλας, Βασιλείου Βασ.(75΄Φρυγανάς), Περιβολάρης, Τσαλιαγκός Βασ., Δήμου Ηλ., Φραγγής.
Την επόμενη αγωνιστική ο Α. Ο. Αυλωναρίου αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Απόλλωνα Ερέτριας.








Δεν υπάρχουν σχόλια: