.........

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ: ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΑΥΛΙΔΑ 0-0

Δεν κατάφερε να προκριθεί στον ημιτελικό του κυπέλλου Εύβοιας, ο Α.Ο. Αυλωναρίου, αφού έμεινε στο 0-0 με την Αυλίδα στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ". Η ομάδα μας ήθελε ένα γκολ για να ανατρέψει το εις βάρος της 2-1 του πρώτου αγώνα που έγινε πριν 15 ημέρες στο Βαθύ. Παρά τις προσπάθειες και τις ευκαιρίες που δημιούργησε δεν σημείωσε το πολυπόθητο γκολ και έτσι η Αυλίδα πήρε την πρόκριση για τους 4 τις Εύβοιας.
 
Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι στον αγώνα όταν στο 7ο λεπτό, ο Κότσαρης με διπλή επέμβαση αρχικά έδιωξε την κεφαλιά του Χάρη Ελευθερίου και στην συνέχεια απέκρουσε το σουτ του Κάκιου.
Στο 18ο λεπτό, το πολύ καλό φάουλ του Ηλία Δήμου έφυγε ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι του Αραβανή. Στο 42ο λεπτό, ο Δήμου εκτέλεσε φάουλ και ο Βασίλης Τσαλιαγκός με δυνατή κεφαλιά έστειλε την μπάλα να περάσει δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.
Στο 64ο λεπτό, ο Τσαλιαγκός έστειλε με κεφαλιά την μπάλα αόυτ, ενώ πέντε λεπτά αργότερα έπεσε στην περιοχή από μαρκάρισμα του Μάλιαρη, ο διαιτητής όμως αρνήθηκε το πέναλτι!
Στο 72ο λεπτό, ο Δήμου σούταρε από πλάγια αριστερά μέσα από την περιοχή ο Αραβανής μπλόκαρε πριν προλάβει ο Τσαλιαγκός να βάλει το πόδι του στην πορεία της μπάλας.
Στα τελευταία λεπτά η κούραση ήταν εμφανής στους παίκτες του Αυλωναρίου που επηρεασμένοι από την υπερπροσπάθεια της Κυριακής απέναντι στην Αρτάκη αλλά και τους τραυματισμούς δεν μπόρεσαν να ανατρέψουν το αποτέλεσμα.
Άλλοι τρεις τραυματισμοί σημειώθηκαν στο παιχνίδι για τον Α. Ο. Αυλωναρίου. Ο Γεραντώνης πονούσε από το πρώτο ημίχρονο και αντικαταστάθηκε στο 62ο λεπτό, από τον Καραμπίνη ο οποίος τραυματίστηκε στο τελευταίο λεπτό και την θέση του πήρε ο Γλυκός.Στο ζέσταμα του ημιχρόνου παρουσιάστηκε πρόβλημα και στον Ζέρβα που γύριζε από τραυματισμό!
Η σύνθεση του Α. Ο. Αυλωναρίου: Κότσαρης, Κόκκος, Μπρεγκανάκου, Γεραντώνης(62΄Καραμπίνης λ.τ., 90΄Γλυκός λ.τ.), Παπίλας, Βασιλείου Βασ., Περιβολάρης(77΄Αϊδίνης), Δημάς, Τσαλιαγκός Βασ., Δήμου Ηλ., Φραγγής.






 

Δεν υπάρχουν σχόλια: