.........

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΑΡΤΑΚΗ 1-1

Μετά την τόνωση του ηθικού που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας ήρθε το αποτέλεσμα. Οι ποδοσφαιριστές του Α. Ο. Αυλωναρίου παίζοντας με πάθος  απέναντι στον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας  της Εύβοιας κέρδισαν τις εντυπώσεις, πήραν έναν πολύτιμο βαθμό και θα μπορούσαν να πάρουν και την νίκη αν αξιοποιούσαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. 

Η Αρτάκη προηγήθηκε στο σκορ στο 14ο λεπτό, με σουτ του Μπασούκου μετά από κεφαλιά πάσα στην περιοχή του Μαστροκώστα. 

Έχοντας στο μυαλό προηγούμενα παιχνίδια άρχισε να πλανάται ο φόβος για μια ακόμη ήττα στο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ". Ο Α. Ο. Αυλωναρίου όμως αντέδρασε έδειξε χαρακτήρα και με ιδιαίτερο πάθος κατάφερε να ισοφαρίσει και να απειλήσει για την νίκη. 
Στο 16ο λεπτό ο Δημήτρης Βασιλείου σούταρε η μπάλα κτύπησε στο κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια οι αμυντικοί έδιωξαν πάνω από την γραμμή του τέρματος.
Στο 34 λεπτό, ο Αντριάνο Μπρεγκανάκου με πολύ ωραίο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τσάμαρη ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Έχοντας καλή ψυχολογία οι ποδοσφαιριστές του Αυλωναρίου μπήκαν αποφασισμένοι για την νίκη στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 47ο λεπτό, ο Βασίλης Τσαλιαγκός επιχείρησε δυνατό σουτ που απέκρουσε ο Τσάμαρης. Στο 55ο λεπτό, ο ίδιος παίκτης εκμεταλλεύτηκε λάθος των αμυντικών αλλά στην κενή εστία έστειλε την μπάλα άουτ.
Στο 70ο λεπτό, ο Ηλίας Δήμου φεύγει στην αντεπίθεση ο τερματοφύλακας της Αρτάκης βγαίνει έξω από την περιοχή του και ανατρέπει τον ποδοσφαιριστή του Αυλωναρίου που είχε περάσει την μπάλα προς την εστία και βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ. Ο διαιτητής της συνάντησης απέβαλε τον Τσάμαρη και έδωσε το φάουλ που πέρασε ανεκμετάλλευτο.
Στο 87ο λεπτό αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ σε αντίπαλο ο Δημήτρης Βασιλείου. Ο αγώνας έληξε με 13 λεπτά καθυστέρηση γιατί στο 90ο λεπτό, τραυματίστηκε ο τερματοφύλακας του Αυλωναρίου Γιώργος Κότσαρης και αντικαταστάθηκε από τον Γιώργο Χροναίο.
Πολύ καλή εμφάνιση από τους ποδοσφαιριστές του Αυλωναρίου που έδειξαν ότι μπορούν να φέρουν καλύτερα αποτελέσματα και να ανεβάσουν την ομάδα ψηλότερα στον πίνακα της βαθμολογίας.
Η σύνθεση του Α. Ο. Αυλωναρίου: Κότσαρης(96΄Χροναίος), Κόκκος, Γεροντίτης, Καραμπίνης, Παπίλας, Βασιλείου Βασ., Μπρεγκανάκου, Βασιλείου Δημ., Τσαλιαγκός Βασ.(92΄Λαθουράς), Δήμου Ηλ., Περιβολάρης(75΄Φραγγής)
Την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου, στις 14.30 ο Α. Ο. Αυλωναρίου υποδέχεται στο ¨ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ¨ την Αυλίδα για την φάση των 8 του κυπέλλου Εύβοιας, με στόχο την ανατροπή του εκτός έδρας αποτελέσματος που είχε ηττηθεί με 2-1. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: