.........

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΒΑΘΜΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ: ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 0-0

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε την Κυριακή το απόγευμα το παιχνίδι ανάμεσα στον Όλυμπο Γυμνού και τον Α. Ο. Αυλωναρίου. Ήταν η πρώτη ισοπαλία μεταξύ των δύο ομάδων στο Γυμνό, αφού στα τελευταία 5 παιχνίδια οι γηπεδούχοι έχουν 4 νίκες και 1 οι φιλοξενούμενοι!
Ο αγώνας δεν είχε πολλές φάσεις και όποτε χρειάστηκε οι δύο τερματοφύλακες βρέθηκαν σε ετοιμότητα και κράτησαν ανέπαφη την εστία τους. Στο 14ο λεπτό, ο Κότσαρης έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Κηρύκου. Στο 29ο λεπτό, η κεφαλιά του Τσαλιαγκού έφυγε λίγο έξω από το δοκάρι του Μωραΐτης. Στο 39ο λεπτό οι γηπεδούχοι έχασαν την καλύτερη ευκαιρία στο παιχνίδι όταν ο Αργύρης από δεξιά πλάσαρε αλλά η μπάλα πέρασε άουτ από την απέναντι πλευρά της εστίας του Κότσαρη.
Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε τις μεγάλες φάσεις και έτσι παρέμεινε το 0-0 με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς. Το ευχάριστο για τον Α. Ο. Αυλωναρίου είναι η επιστροφή του Δημήτρη Καραμπίνη που έβγαλε όλο το παιχνίδι. Προπονήσεις άρχισε και ο Χάρης Φρυγανάς που αναμένεται σύντομα στην βασική ενδεκάδα!
Η σύνθεση του Α. Ο. Α: Κότσαρης, Δημάς. Μπρεγκανάκου, Καραμπίνης, Παπίλας(24΄Βασιλείου Δημ., λ. τ.), Βασιλείου Βασ.(65΄Φραγγής), Λαθουράς, Περιβολάρης(78΄Μαρούλης), Τσαλιαγκός Βασ., Δήμου Ηλ, Γεραντώνης.
Το επόμενο Σάββατο ο Α. Ο. Αυλωναρίου υποδέχεται τον Ηρακλή Ψαχνών στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: