.........

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ "ΝΙΚΟΣ ΑΪΔΙΝΗΣ" : ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 3-3

Τον πρώτο αγώνα για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά έδωσε η ομάδα παίδων του Α. Ο. Αυλωναρίου εκτός έδρας με τον Ταμυναϊκό. Το παιχνίδι διεξήχθη στο Πράσινο και έληξε ισόπαλο 3-3. Η φετινή διοργάνωση με απόφαση της ΕΠΣΕ έχει πάρει το όνομα του ΝΙΚΟΥ ΑΪΔΙΝΗ που έφυγε από κοντά μας τον περασμένο Ιούλιο και ο τελικός θα γίνει στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ" στο Αυλωνάρι.
Το σκορ άνοιξε για την ομάδα μας ο Γιώργος Ξυράφης στο 5ο λεπτό με σουτ. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Κώστας Γκογκότσης με σουτ έκανε το 0-2. Ο Ταμυναϊκός μείωσε στο 18ο λεπτό, με σουτ του Πιλάτη. Το ημίχρονο που διαρκεί 35 λεπτά έληξε με το Αυλωνάρι να προηγείται στο σκορ με 1-2.

Στο 41ο λεπτό, ο Μάλλιος με σουτ ισοφάρισε 2-2. Ο Α. Ο. Αυλωναρίου προηγήθηκε πάλι με σουτ του Γιώργου Ταπεινού στο 62ο λεπτό. Τρία λεπτά πριν την λήξη ο Πιλάτης με πέναλτι ισοφάρισε σε 3-3 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.
Έπαιξαν για τον Α. Ο. Αυλωναρίου: Μέγγουλας Νίκος, Σαμαράς Σταύρος, Δερβενιώτης Άγγελος, Γκογκότσης Κώστας, Νικολής Γιάννης, Ζέρβας Αντώνης, Πόγκας Κώστας, Μαραγκός Γιώργος, Ξυράφης Γιώργος, Κούκης Γιώργος, Καραγιάνης Αθανάσιος, Ταπεινός Γιώργος. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: