.........

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

ΛΕΥΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ

Ισόπαλος 0-0 έληξε ο αγώνας στην Μακρυκάπα ανάμεσα στον Α. Ο.  Αυλωναρίου και την γηπεδούχο ομάδα στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Εύβοιας. Το Αυλωνάρι πήρε τον πρώτο εκτός έδρας βαθμό και έφθασε τους 7, έχοντας σημειώσει 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες! Μάλιστα ήταν και ο πρώτος βαθμός στις επισκέψεις του στην Μακρυκάπα αφού τις δύο προηγούμενες φορές είχε ηττηθεί με το ίδιο σκορ, με 2-0!
Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις, ήταν γενικά μέτριο και τελείωσε με τις δύο ομάδες να έχουν από μία αποβολή. Συγκεκριμένα αποβλήθηκαν στο 72ο λεπτό, ο Κολιόπουλος των γηπεδούχων με κόκκινη για απώθηση αντιπάλου και στο 87ο, ο Γεραντώνης με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο ενώ στο δεύτερο το Αυλωνάρι ήταν καλύτερο χάνοντας τεράστια ευκαιρία να σημειώσει γκολ όταν στο 47ο λεπτό, ο Ηλίας Δήμου βρέθηκε μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα των γηπεδούχων που πρόλαβε και έδιωξε με τα πόδια!
Η σύνθεση του Α. Ο. Α: Κότσαρης, Δημάς, Μπρεγκανάκου, Κόκκος, Παπίλας, Βασιλείου Βασ., Λαθουράς(93΄Τσαλιαγκός Γιωρ.), Περιβολάρης(94΄Βασιλείου Δημ.), Τσαλιαγκός Βασ.(85΄Φραγγής), Δήμου Ηλ., Γεραντώνης.
Την ερχόμενη Τετάρτη ο Α. Ο. Αυλωναρίου αγωνίζεται εκτός έδρας με τα Κόσκινα για το Κύπελλο Εύβοιας. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 3 το μεσημέρι στο γήπεδο των Κοσκίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: