.........

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΣΤΕΛΛΑ

Με ένα γκολ στο 89ο λεπτό, ηττήθηκε ο Α. Ο. Αυλωναρίου από την Καστέλλα, στο γήπεδο ¨ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ¨, σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να είχε νικήσει! Δυστυχώς οι πολλές απουσίες επηρέασαν σημαντικά την ομάδα μας που προσπάθησε να πάρει κάτι θετικό αλλά δεν τα κατάφερε. Χωρίς τους Φρυγανά, Ζέρβα, Κοτρόζο που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και τους Καραμπίνη, Τσαλιαγκό Βασίλη που κάθισαν στον πάγκο μην έχοντας ξεπεράσει τα προβλήματα, όπως και ο Ηλίας Δήμου που μπήκε αλλαγή στο τελευταίο εικοσάλεπτο ρισκάροντας να πάθει υποτροπή, παρέταξε την ομάδα ο Γιώργος Κρόκος. Σαν να μην έφθαναν όλα αυτά τραυματίστηκαν στο πρώτο ημίχρονο και αντικαταστάθηκαν ο Παπίλας και ο Δημάς!

Το πρώτο ημίχρονο είχε λίγες φάσεις αντίθετα στο δεύτερο το παιχνίδι ήταν ανοιχτό με ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες. Στο 2ο λεπτό, ο Γεραντώνης με ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε ήταν αδύναμο και μπλόκαρε ο Κηρόπουλος. Στο 10ο λεπτό, ο Τσιαμίχας βρέθηκε μόνος απέναντι στον Κότσαρη, το πλασέ του κατέληξε άουτ. Στην καλύτερη ευκαιρία του Αυλωναρίου στο 32o λεπτό, ο Περιβολάρης με κεφαλιά μετά από σέντρα του Λαθουρά έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Κηρόπουλου όμως ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων κατάφερε να μπλοκάρει.
Στο 53ο λεπτό, ο Σπανός αφού πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή του Αυλωναρίου από καλή θέση σούταρε άουτ. Η είσοδος του Ηλία Δήμου στο 70ο λεπτό, έδωσε επιθετική πνοή στο Αυλωνάρι που πίεσε για την νίκη. Στο 74ο λεπτό, καλοκτυπημένο φάουλ από τον Φραγγή έδιωξε σε κόρνερ ο Κηρόπουλος. Στο 88ο λεπτό, μεγάλη ευκαιρία για το Αυλωνάρι όταν ο Δήμου έφυγε στην αντεπίθεση και έξω από την μεγάλη περιοχή επιχείρησε σουτ που έφυγε ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι του Κηρόπουλου.
Στο 89ο λεπτό, ο Μήτρου μπήκε από δεξιά στην περιοχή του Αυλωναρίου και με σουτ σημείωσε το 0-1. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Φραγγής εκτέλεσε φάουλ ο Κηρόπουλος έδιωξε και ο Μπρεγκανάκου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα να κτυπήσει στο δεξιό κάθετο δοκάρι και να βγει άουτ!
Παρά τις ελλείψεις το Αυλωνάρι μπορούσε να πάρει κάτι καλύτερο από αυτόν τον αγώνα. Δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Κρίμα γιατί όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν προσπάθησαν αλλά το γκολ που δέχθηκαν στο τέλος στέρησε τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας.
Η σύνθεση του Α. Ο. Α: Κότσαρης, Λαθουράς, Μπρεγκανάκου, Κόκκος, Παπίλας(42΄Μαρούλης), Βασιλείου Βασ, Περιβολάρης, Βασιλείου Δημ(70΄Δήμου Ηλ.), Γεραντώνης, Δημάς(46΄Τσαλιαγκός Γιωρ,), Φραγγής.
Την επόμενη αγωνιστική ο Α. Ο. Αυλωναρίου αγωνίζεται ακτός έδρας με τον Όλυμπο Γυμνού.







Δεν υπάρχουν σχόλια: