.........

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

Δίκαια το 1ο τρίποντο, μέσα στο γήπεδο, 1-0 τον Ελλήσποντο!

*πηγή: από το ρεπορτάζ του http://dinataathlitika.gr/
Ήταν ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες στόχευαν το 3ποντο, για ν' ανέβουν ψυχολογικά, για την συνέχεια του πρωταθλήματος! 
Με 2 νίκες και μια ήττα ο Ελλήσποντος ήταν στους 6 βαθμούς και οι γηπεδούχοι του Αυλωναρίου, μετά το χωρίς κόπο, 3ποντο (από την Ακ. Ιστιαίας), αναζητούσαν, εναγωνίως και τους πρώτους βαθμούς αγωνιστικά, αλλά και ν' αποφύγουν την περσινή ήττα-έκπληξη! 
Λογικά λοιπόν οι δύο αντίπαλοι μπήκαν ΄΄κουμπωμένοι΄΄ στον αγώνα και το πρώτο 20λεπτο πέρασε με παιχνίδι κέντρου, κυρίως και με μεγάλη προσοχή στις αμυντικές γραμμές εκατέρωθεν... Από εκεί και πέρα το Αυλωνάρι (των πολλών απουσιών), άρχισε να ελέγχει το παιχνίδι και ν' αναζητά το γκολ, που όμως στο α' μέρος δεν ήρθε, για τους γηπεδούχους... Στο β' ημίχρονο και πάλι οι παίκτες του Γ. Κρόκου, μπήκαν δυνατά και περιόρισαν τους φιλοξενούμενους στην περιοχή τους και σαν ανταμοιβή αυτής της υπεροχής, ήρθε το πολύ όμορφο γκολ του Γεραντώνη, που έμελλε να είναι και αυτό που θα έκρινε το παιχνίδι! Βγήκαν μετά το 60' πιο επιθετικά οι φιλοξενούμενοι όμως δεν κατάφεραν να απειλήσουν σοβαρά την εστία του Κότσαρη... Έτσι το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους ΄΄κιτρινόμαυρους΄΄ να πανηγυρίζουν, δίκαια, την μεγάλη νίκη και τους πρώτους 3 -αγωνιστικούς- βαθμούς...!
***οι κυριότερες φάσεις και το γκολ:
  • 2' μετά από καλοχτυπημένο κόρνερ του Φραγκή, ο Ηλ. Δήμου πηδά πιο ψηλά από όλους, πιάνει την κεφαλιά, για να φύγει η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του  Χιώτη...
  • 18' και πάλι ο Φραγκής εκτελεί κόρνερ, ο Παπίλας μέσα στην περιοχή πιάνει δυνατή κεφαλιά, για να φύγει η μπάλα άουτ λίγο έξω από το δεξιό κάθετο δοκάρι του Χιώτη...
  • 31' βαθιά κάθετη μπαλιά του Κόκκου, ο Ηλ. Δήμου ξεφεύγει από τους αμυντικούς και τρέχει προς την μπάλα, την φάση και την  εξέλιξη, αντιλαμβάνεται ο νεαρός Χιώτης, που βγαίνει σωτήρια από την περιοχή του και διώχνει την τελευταία στιγμή, μπροστά από τον Ηλ. Δήμου, παίρνοντάς του κυριολεκτικά την μπουκιά από το στόμα!
  • 50' ΓΚΟΟΟΛ! 1-0, εντυπωσιακή κούρσα από δεξιά του Λαθουρά, που αποφεύγει αντίπλαό του και σεντράρει προς την περιοχή, ο Περιβολάρης προσπαθεί να κοντρολάρει, όμως η μπάλά φεύγει και φτάνει στον Βασίλη Γεραντώνη, που δύο εντυπωσιακές προσποιήσεις ξεμαρκαρίστηκε και με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ!
  • 73' μέσα στην περιοχή ο Μπαϊμπάκης και από την γραμμή του άουτ, επιχείρησε σουτ που δεν αιφνιδίασε τον Κότσαρη που μπλόκαρε σταθερά.
  • 75' καλοχτυπημένο φάουλ του Νάτση λίγο έξω από την περιοχή και πάλι μπλοκάρει σταθερά ο Κότσαρης...
Kαλή ήταν η διαιτησία του Στέλιου Φώτη, που είχε συνεργάτες τους Βασίλη Καμπούρη και Κώστα Δάλλα.
*ΑΥΛΩΝΑΡΙ (Γιώργος Κρόκος): Κότσαρης, Δημάς (90+2' Μαρούλης), Φραγκής (87' Γ. Τσαλιαγκός), Κόκκος, Παπίλας, Β. Βασιλείου, Λαθουράς, Περιβολάρης, Β. Τσαλιαγκός (73' Μπρεγκανάκου), Ηλ. Δήμου και Γεραντώνης.
*ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ (Γιάννης Καρβέλης): Χιώτης, Κατσικαβάλης, Νάτσης, Β. Τριανταφύλλου (87' Νόνας), Κούτρας, Αγγελάκης, Αντ. Νικολάου, Τζαφέρος (78' Λάσρι), Νάνος, Π. Μπαϊμπάκης, Κωβός (70' Σιγανός).
***φωτορεπορτάζ:































Δεν υπάρχουν σχόλια: