.........

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

3ποντο-ένεση και ευκαιρία για ''ανασύνταξη''!

Ρεπό-βάλσαμο για την ομάδα μας η αγωνιστική που πέρασε! Ήταν ο αγώνας με την Ακαδ. Ιστιαίας, που μηδενίζεται, φυσικά, σε όλα τα παιχνίδια της, καθώς δεν κατέβηκα ποτέ στο πρωτάθλημα... Έτσι έστω και μέσα από τον μηδενισμό της αντιπάλου ήρθε το πρώτο 3ποντο για την ομάδα μας, κάτι που οπωσδήποτε λειτουργεί θετικά για το όλο κλίμα, μέσα στο ποδοσφαιρικό τμήμα και που δίνει ψυχολογική ώθηση για θετικό αποτέλεσμα στο Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ελλήσποντο Ν. Λαμψάκου, στο ''Νίκος Κούκης''!

Όλοι γνωρίζουν ότι η ατυχία των τραυματισμών, χτύπησε φέτος και στο ξεκίνημα της περιόδου, πολύ άσχημα! Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι και στο παιχνίδι πρωταθλήματος στο Αλιβέρι με τον Ταμυναϊκό, αλλά και σ' αυτό του Κυπέλλου στο Νεοχώρι με τον Νηλέα, η ομάδα μας παρουσιάστηκε κυριολεκτικά αποδεκατισμένη! Μείον 7 παίκτες μετρούσε ο κόουτς Γ. Κρόκος, ενώ στο παιχνίδι του Κυπέλλου, είχαμε το απίστευτο και ''άκρο άωτον'' της ατυχίας, όταν στο 46' μπήκε στο παιχνίδι ο Παντελής Κοτρόζος, που προερχόταν από αποθεραπεία στο πρόβλημα στον ώμο του και στο 62' αποχώρησε και μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο, καθώς τραυματίστηκε στο ίδιο σημείο...
Τώρα από το ''ιατρικό δελτίο'': 
  • συντηρητική θεραπεία-αποκατάσταση, κάνει ο Σταύρος Ζέρβας, που είχε μερική ρήξη συνδέσμου.
  • αναμένονται αύριο Τετάρτη τ' αποτελέσματα της μαγνητική τομογραφίας, που έκανε ο Παντελής Κοτρόζος.
    Ο Παντελής Κοτρόζος αποχωρεί από το γήπεδο του Νεοχωρίου, μορφάζοντας από τους πόνους και υποβασταζόμενος από τον προπονητή μας Γ. Κρόκο και τον γιατρό Γιώργο Ζέρβα, ενώ ο παίκτης μας (Νο 10) Ηλίας Δήμου βοηθά και αυτός, δίπλα ο Αδαμ. Περιβολάρης.
  • έχει ξεκινήσει εδώ και μέρες τρέξιμο και μπάλα ο Δημήτρης Βασιλείου, που ταλαιπωρήθηκε από ένα πρόβλημα υγείας και την ερχόμενη Τρίτη θα έχει την οριστική απάντηση από τον θεράποντα γιατρό του...
  • αγώνα δρόμου να προφτάσουν το Κυριακάτικο παιχνίδι κάνουν Δημήτρης Καραμπίνης και Χάρης Φρυγανάς.
Επέστρεψαν στην αγωνιστική δράση και είναι στην διάθεση του προπονητή μας Γ. Κρόκου, ο Σπύρος Μαρούλης, ο νεαρός Γιώργος Δημάς και ο Αντριάνο Μπρεγκανάκου, που απουσίαζαν για διάφορους εξωαγωνιστικούς λόγους.
Η προετοιμασία της ομάδας μας για το σημαντικό Κυριακάτικο παιχνίδι, κόντρα στον Ελλήσποντο, ένα παιχνίδι στο οποίο οι παίκτες μας θέλουν την όσο γίνεται μεγαλύτερη συμπαράσταση των φίλων της ομάδας!



Δεν υπάρχουν σχόλια: