.........

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

...πρόκριση στα πέναλτι, στο Νεοχώρι!

Στην ΄΄Ρώσικη ρουλέτα΄΄ των πέναλτι, έμελλε να κριθεί το γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα στον Νηλέα Νεοχωρίου και τον ΑΟ Αυλωναρίου! Μπορεί τις δύο ομάδες να τις χωρίζει μια κατηγορία, όμως τέτοια παιχνίδια έχουν πάντα τον χαρακτήρα του ντέρμπι για την περιοχή... Οι γηπεδούχοι στην προσπάθεια να φτιάξουν μια νέα ανταγωνιστική ομάδα και οι φιλοξενούμενοι αποδεκατισμένοι από τους τραυματισμούς, κατέβηκαν για να διεκδικήσουν, την νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Εύβοιας.


Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, καθώς η απόδοση των ομάδων δεν ξεπέρασε την μετριότητα και οι ενδιαφέρουσες φάσεις ήταν πολύ λίγες...
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 30' όταν ο Κόκκος μέσα στην περιοχή, ανέτρεψε τον Μαστροκώστα, πέναλτι που εκτέλεσε ο ίδιος ο παθών και άνοιξε το σκορ (1-0)! 
Η ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους, ήρθε μα άλλο πέναλτι, στο 52' όταν ο Γ. Δήμου, έδιωξε την μπάλα με το χέρι, μέσα στην περιοχή, σε σουτ του Περιβολάρη. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Ηλ. Δήμου και έκανε το 1-1!
Δέκα λεπτά αργότερα (61') ο Ηλ. Δήμου, εκμεταλλεύτηκε, πανέξυπνα, λάθος του πορτιέρο Ντ. Κότσαρη και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του Αυλωναρίου (1-2)...
Στο 62' η ατυχία χτυπά και πάλι τον  Παντ. Κτρόζος, που τραυματίζεται στην ωμοπλάτη και να σημειωθεί ότι είχε μπει σαν αλλαγή στο 46' και ήταν η πρώτη του εμφάνιση μετά από επέμβαση που είχε κάνει... Ο άτυχος παίκτης μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο της Αθήνα, όπου είχε κάνει και την επέμβαση...
Στο 76' ο πολύπειρος Γιάν. Γκούμας, εκτελεί φάουλ από δεξιά, η μπάλα στην καρδιά της άμυνας του Αυλωναρίου, όπου αφύλακτος και ανενόχλητος, ο Σαμαράς με κεφαλιά, φέρνει το παιχνίδι στα ίσια, 2-2...
Στο 90+3' των καθυστερήσεων ο Σπ. Κατσινής, χάνει μοναδική ευκαιρία, να σκοράρει, καθώς μόνος τετ-α-τετ, με τον Χροναίο, πλασάρει άουτ...!
Δευτερόλεπτα πριν την λήξη οι γηπεδούχοι, έμειναν με 10 παίκτες, καθώς αποβλήθηκε ο Μαστροκώστας.
Το παιχνίδι πήγε στην παράταση, όπου το αποτέλεσμα δεν άλλαξε και οι δύο αντίπαλοι πήγαν στην ανάδειξη νικητή με την διαδικασία των πέναλτι...!
  1. 1ο πέναλτι: για το Νεοχώρι εκτελεί ο Ντούνης και αποκρούει ο Χροναίος, για το Αυλωνάρι ευστοχεί ο Παπίλας και 0-1.
  2. 2ο πέναλτι: ο Γ. Δήμου ευστοχεί και 1-1 για το Νεοχώρι, ευστοχεί και ο Φραγκής για το Αυλωνάρι και 1-2.
  3. 3ο πέναλτι: εύστοχος ο Ζωντός για το Νεοχώρι 2-2 και ο Μαρούλης για το Αυλωνάρι, 2-3.
  4. 4ο πέναλτι: ο Γ. Κότσαρης εκτελεί, για το Νεοχώρι και ο Χροναίος αποκρούει εντυπωσιακά, για να έρθει ο Περιβολάρης, για το Αυλωνάρι να ευστοχήσει να κάνει το 2-4 και να δώσει την πρόκριση στην ομάδα του!
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μάριος Πόγκας, με συνεργάτες του Άγγ. Παππά και Γιάν. Κηρύκο.
*ΝΗΛΕΑΣ Νεοχωρίου (Σπύρος Κατσινής): Ντ. Κότσαρης, Ντούνης, Σούτι, Ι. Γκούμας (102' Μ. Μερτύρης), Γ. Κότσαρης, Τζέμης, Ζωντός, Γ. Δήμου, Σαμαράς, Μαστροκώστας, Κ. Κότσαρης (87' Κατσινής).
*ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ (Γιώργος Κρόκος): Χροναίος, Μαρούλης, Φραγκής, Κόκκος, Παπίλας, Β. Βασιλείου, Βαγγ. Δήμου, Περιβολάρης, Β. Τσαλιαγκός (115' Μήτρου), Ηλ. Δήμου, Γ. Τσαλίαγκός (46' Π. Κοτρόζος, 62' λτ Αϊδήνης).
***ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ:





Ο μεγάλος άτυχος Παντελής Κοτρόζος, αποχωρεί αποχωρεί μορφάζοντας από τους πόνους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: