.........

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

ΜΙΑ ΚΑΚΗ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ: ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ 0-4

Κακή εμφάνιση και βαριά ήττα για τον Α. Ο. Αυλωναρίου, το Σάββατο, από τον Ηρακλή Ψαχνών στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ" με 0-4. Στο πρώτο ημίωρο στάθηκε πολύ καλά όμως τα δύο γκολ που δέχθηκε σε διάστημα τριών λεπτών έφεραν την κατάρρευση! Θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στο σκορ, αφού έχασε ευκαιρίες και το παιχνίδι να τέλειωνε διαφορετικά. Η αντίδραση όμως μετά τα δύο πρώτα γκολ ήταν κακή και μοιραία ήρθε το άσχημο αποτέλεσμα.
 
Στο 5ο λεπτό, ο Ντούμας βγαίνει τετ-α-τετ με τον Κότσαρη, με τον τερματοφύλακα του Αυλωναρίου να αποκρούει. 
Στο 9ο λεπτό, ο Βασίλης Τσαλιαγκός σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Ανδρούτσου.
Στο 13ο λεπτό, δυνατό κτύπημα φάουλ του Ηλία Δήμου περνά έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι. Ένα λεπτό αργότερα νέο φάουλ του Δήμου πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 23ο λεπτό, σέντρα του Γεραντώνη από αριστερά ο Ανδρούτσος προλαβαίνει την τελευταία στιγμή και διώχνει σε κόρνερ μπροστά από τον Τσαλιαγκό.
Στο 32ο λεπτό, ο Γεραντώνης εκτελεί φάουλ η μπάλα κτυπάει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Ανδρούτσου και καταλήγει άουτ! 
Στο 37ο λεπτό, γίνεται αναγκαστική αλλαγή του Περιβολάρη λόγω τραυματισμού!
Στο ίδιο λεπτό του αγώνα, ο Ηρακλής Ψαχνών έχει κερδίσει φάουλ λίγα μέτρα έξω από την περιοχή του Αυλωναρίου και ο Σκριβάνος με αριστοτεχνική εκτέλεση στέλνει την μπάλα στην δεξιά γωνία του Κότσαρη, ανοίγοντας το σκορ.
Στο 38ο λεπτό, οι Ψαχνιώτες εκμεταλλεύονται την αμηχανία των γηπεδούχων, κερδίζουν την μπάλα αμέσως μετά την σέντρα  με τον Παπαδόπουλο που σουτάρει στο οριζόντιο δοκάρι και στην επιστροφή με κεφαλιά του Μαναρίτσα σημειώνουν το 0-2. 
Με αυτόν το τρόπο έκλεισε το πρώτο ημίχρονο και κάπως έτσι ξεκίνησε το δεύτερο αφού σε διάστημα τριών λεπτών ο Ηρακλής σημείωσε άλλα δύο γκολ!
Στο 54ο λεπτό, ο Μαναρίτσας με τον Σκριβάνο παίζουν το ένα-δύο και ο τελευταίος με σουτ σημειώνει το 0-3.
Στο 57ο λεπτό, ο Λαθουράς στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του διαμορφώνοντας το τελικό 0-4.
Στο 65ο λεπτό το σουτ του Ντούμα σημαδεύει το αριστερό κάθετο δοκάρι του Κότσαρη.
Στο 82ο λεπτό, ο Ανδρούτσος έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ το σουτ του Μπρεγκανάκου. Τέσσερα λεπτά αργότερα το σουτ του Φραγγή κτυπά στο οριζόντιο δοκάρι και καταλήγει άουτ. 
Δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια σκορ ο Α. Ο. Αυλωναρίου, το τελευταίο διάστημα, αφού σε όλα τα παιχνίδια παρά τα προβλήματα των τραυματισμών πάλεψε και δύσκολα δεχόταν γκολ. Αυτό αποδεικνύουν και τα 5 γκολ που είχε δεχθεί σε 7 αγώνες! Ενδεχομένως ήταν μια κακή παρένθεση που θα μείνει στο παρελθόν. 
Πρώτη συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Εύβοιας για τον νεαρό Βελισάριο Γλυκό που ήρθε τον Οκτώβρη στο Αυλωνάρι από τις Κονίστρες.
Η σύνθεση του Α. Ο. Α: Κότσαρης, Δημάς, Μπρεγκανάκου, Καραμπίνης, Παπίλας,  Βασιλείου Βασ.(46΄Γλυκός), Περιβολάρης(37΄Λαθουράς), Βασιλείου Δημ., Τσαλιαγκός Βασ.(75΄Φραγγής), Δήμου Ηλ., Γεραντώνης.

Την επόμενη αγωνιστική ο Α. Ο. Αυλωναρίου αγωνίζεται εκτός έδρας με την Τριάδα, ενώ την Τετάρτη θα παίξει στην Αυλίδα με την τοπική ομάδα για την φάση των 8 του κυπέλλου Εύβοιας.







Δεν υπάρχουν σχόλια: