.........

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ "ΝΙΚΟΣ ΑΪΔΙΝΗΣ": ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ 2-1

Την νίκη πήρε σήμερα στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ", στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής, η ομάδα παίδων του Α. Ο. Αυλωναρίου, με 2-1 επί του Αγίου Λουκά. Ο Α. Ο. Αυλωναρίου συμμετέχει στον 4ο όμιλο του πρωταθλήματος παίδων της ΕΠΣΕ και σε δύο αγώνες έχει σημειώσει 1 νίκη και 1 ισοπαλία έχοντας συγκεντρώσει 4 βαθμούς. Έχει ένα παιχνίδι  λιγότερο όπως και η Κάρυστος αφού αναβλήθηκε η μεταξύ τους συνάντηση. 
 
Ο Γιώργος Ξυράφης με κεφαλιά σημειώνει το 1-0.
Σκόρερ και των δύο τερμάτων ο Γιώργος Ξυράφης. Στο πρώτο ημίχρονο άνοιξε το σκορ στο 30ο λεπτό, με κεφαλιά μετά από σέντρα του Γιώργου Κούκη. Στο 55ο λεπτό, σημείωσε το δεύτερο γκολ με σουτ αφού εκμεταλλεύτηκε λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα.
Η ομάδα του Αγίου Λουκά είχε ισοφαρίσει στο 42ο λεπτό, με σουτ του Δημήτρη Μεταξά.
Έπαιξαν για τον Α. Ο. Αυλωναρίου: Αγγελόπουλος Ευάγγελος, Δερβενιώτης Άγγελος, Σαμαράς Σταύρος, Νικολής Ιωάννης, Γκογκότσης Κωνσταντίνος, Μαραγκός Γεώργιος, Ζέρβας Αντώνης, Καραγιάννης Αθανάσιος, Κούκης Γεώργιος, Ξυράφης Γεώργιος, Σέγκος Ιωάννης ενώ μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο ως αλλαγή και οι Ταπεινός Γεώργιος, Μητρολιός Κωνσταντίνος, Πόγκας Κωνσταντίνος, Ζυγόπουλος Γεώργιος και Πόγκας Δημήτριος.















 

Δεν υπάρχουν σχόλια: