.........

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΣΤΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙ

Ο Α. Ο. Αυλωναρίου ηττήθηκε για την προημιτελική φάση του κυπέλλου Εύβοιας με 2-1 από την Αυλίδα εκτός έδρας και ελπίζει σε ανατροπή και πρόκριση στα ημιτελικά, στις 23 Νοεμβρίου, στο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ". Το παιχνίδι λίγο έλειψε να μην γίνει καθώς επικρατούσαν πολύ κακές καιρικές συνθήκες πριν την έναρξή του, που τελικά βελτιώθηκαν και έτσι επέτρεψαν την διεξαγωγή του.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 22ο λεπτό, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Στέργκου η μπάλα κτύπησε στην μικρή περιοχή και κατέληξε στα δίχτυα του Κότσαρη. Στην φάση αυτή υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους γιατί επιθετικός των γηπεδούχων κράτησε τον Παπίλα που προσπάθησε να διώξει.
Στο 57ο λεπτό, το Αυλωνάρι ισοφάρισε όταν ο Ηλίας Δήμου μετά από ωραία ενέργεια από αριστερά έδωσε πάσα στον Μπρεγκανάκου που με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αραβανή.
Στο 73ο λεπτό, ο Στέργκου εκτέλεσε φάουλ και ο Καλοχωρίδης με κεφαλιά σημείωσε το τελικό 2-1.
Η σύνθεση του Α. Ο. Αυλωαναρίου: Κότσαρης, Κόκκος, Μπρεγκανάκου, Καραμπίνης, Παπίλας, Βασιλείου Βασ., Περιβολάρης(67΄Λαθουράς), Βασιλείου Δημ.(78΄Φρυγανάς), Τσαλιαγκός Βασ., Δήμου Ηλ., Φραγγής(82΄Γλυκός).


Δεν υπάρχουν σχόλια: