.........

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ: ΛΗΛΑΣ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 0-0

Πολύ καλά στάθηκε την Κυριακή το απόγευμα στο Βασιλικό, ο Α. Ο. Αυλωναρίου και παρά τις πολλές απουσίες κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας. Ο Γιάννης Μπασούκος παρέταξε ενδεκάδα ανάγκης αφού έλλειπαν οι Φρυγανάς, Ζέρβας, Γεραντώνης, Κοτρόζος, Μαρούλης λόγω τραυματισμών, ο Βασίλης Βασιλείου που είχε δεχθεί κόκκινη στο προηγούμενο παιχνίδι και ο Περιβολάρης για επαγγελματικούς λόγους! Στον πάγκο κάθισαν ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Χροναίος, ο Γλυκός και οι μικροί από την Ακαδημία, Γιώργος και Νίκος Κούκης και Γιάννης Νικολής! 
Ο Α. Ο. Αυλωναρίου δεν φοβήθηκε το παιχνίδι, από τα πρώτα λεπτά βγήκε μπροστά, δημιούργησε ευκαιρίες και θα μπορούσε ακόμη και την νίκη αν οι ποδοσφαιριστές του ήταν εύστοχοι στην τελική προσπάθεια. Στο 3ο λεπτό, ο Τόμας, που αποκτήθηκε την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου από τον Παράδεισο Αμαρουσίου, μπήκε στην περιοχή από δεξιά έδωσε την μπάλα αριστερά στον Φραγγή που από καλή θέση σούταρε πάνω στους αμυντικούς. Στο 8ο λεπτό, το σουτ του Κόκκου εξουδετέρωσε ο Μαντάς. Στο 19ο λεπτό, ο Δήμου έβγαλε ωραία πάσα στον Τόμας μέσα στην μεγάλη περιοχή που από πλάγια δεξιά έπιασε απευθείας σουτ που έφυγε λίγο πάνω από το δεξιά συμβολή των δοκών του Μαντά.
Η πρώτη επίσκεψη των γηπεδούχων στην περιοχή του Αυλωναρίου έγινε στο 21ο λεπτό, όταν ο Μπρεγκανάκου πρόλαβε και κόντραρε το σουτ του Καραχάλιου. Στο 29ο λεπτό, ο Κότσαρης πραγματοποίησε εντυπωσιακή απόκρουση σε σουτ του Σίμου από την γραμμή της μικρής περιοχής.
Στο 33ο λεπτό, ο Δημήτρης Βασιλείου επιχείρησε δυνατό συρτό σουτ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή και ανάγκασε τον Μαντά να διώξει δύσκολα σε κόρνερ.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι απείλησαν κυρίως με στημένες φάσεις αφού το Αυλωνάρι οργανώθηκε καλύτερα αμυντικά και με αντεπιθέσεις δημιούργησε ευκαιρίες για να πάρει την νίκη.
Στο 56ο λεπτό, ο Μαστροκώστας εκτέλεσε φάουλ από πλάγια δεξιά που πέρασε λίγο πάνω από την δεξιά συμβολή των δοκών. Στο 61ο λεπτό, ο Τόμας από δεξιά γύρισε την μπάλα στην μεγάλη περιοχή στον Βασίλη Τσακιαγκό που αντί να σουτάρει προτίμησε να την δώσει στον Ηλία Δήμου που αστόχησε. Στο 66ο λεπτό, ο Κότσαρης πραγματοποίησε εντυπωσιακή απόκρουση σε κτύπημα φάουλ του Μαστροκώστα στο δεξί "παραθυράκι" της εστίας του. 
Στο 79ο λεπτό, πολύ καλή ενέργεια του Ροντρίγκο που μπήκε στην περιοχή από δεξιά το διαγώνιο σουτ που επιχείρησε έφυγε ελάχιστα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κότσαρη  Τρία λεπτά αργότερα το Αυλωνάρι έφθασε κοντά στο γκολ όταν ο Φραγγής από πολύ καλή θέση στην μεγάλη περιοχή σούταρε αδύναμα για να μπλοκάρει ο Μαντάς. Στην τελευταία φάση του αγώνα ο Μαστροκώστας εκτέλεσε φάουλ ο Κότσαρης απέκρουσε και στην συνέχεια ο επιθετικός του Λήλαντα έπεσε πάνω στον τερματοφύλακα του Αυλωναρίου που με δεύτερη προσπάθεια μπλόκαρε την μπάλα. Στην φάση αυτή ο Κότσαρης κτύπησε στο δεξί πόδι ενώ ο Μαστροκώστας δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.
Κέρδισε τις εντυπώσεις ο Α. Ο. Αυλωναρίου με την εμφάνισή του στο Βασιλικό. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους. Έπαιξε για πρώτη φορά ο Δήμος Λύκος που αποκτήθηκε από τον Ταμυναϊκό.
Η σύνθεση του Α.Ο.Α: Κότσαρης, Κόκκος, Μπρεγκανάκου, Καραμπίνης, Παπίλας, Λύκος, Φραγγής, Βασιλείου Δημ., Τσαλιαγκός Βασ., Δήμου Ηλ., Τόμας.










 

Δεν υπάρχουν σχόλια: