.........

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΝΙΚΗ ΤΟ 2017: ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΑΥΛΙΔΑ 1-0

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του για το πρωτάθλημα της Ά Εύβοιας, το 2017, ο Α. Ο. Αυλωναρίου. Την Κυριακή το απόγευμα, στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ", νίκησε με 1-0 την Αυλίδα, στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής, τελευταίας του πρώτου γύρου. Έφθασε έτσι τους 15 βαθμούς και βρίσκεται στην 13η θέση της βαθμολογίας, έχοντας σημειώσει 4 νίκες, 3 ισοπαλίες και 8 ήττες. 

Χωρίς να παίξει σπουδαίο ποδόσφαιρο ο Α. Ο. Αυλωναρίου κατάφερε με ένα γκολ του Βασίλη Τσαλιαγκού στο δεύτερο ημίχρονο να πάρει την νίκη και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο, έχασαν ευκαιρίες, αλλά ο Κότσαρης με σωστές επεμβάσεις δεν επέτρεψε να σημειωθεί γκολ. 
Το πρώτο σουτ του αγώνα στο 3ο λεπτό από τον Ηλία Δήμου κατέληξε άουτ. Στο 10ο λεπτό, ο Φραγγής από καλή θέση μέσα από την περιοχή αστόχησε.
Η πρώτη αξιόλογη επίσκεψη της Αυλίδας στην εστία του Κότσαρη έγινε στο 19ο λεπτό, με τον τερματοφύλακα του Αυλωναρίου να αποκρούει το σουτ του Στέργκου και στη συνέχεια να απομακρύνουν οι αμυντικοί. Ένα λεπτό αργότερα το σουτ του Στέργκου έδιωξε σε κόρνερ ο Κότσαρης. Στο 30ο λεπτό, οι ίδιοι πρωταγωνιστές με τον τερματοφύλακα του Αυλωναρίου να διώχνει σε κόρνερ το φάουλ του επιθετικού της Αυλίδας. Τρία λεπτά αργότερα ο Καλοχωρίδης πλάσαρε και πριν την γραμμή του τέρματος έδιωξε ο Φρυγανάς. Στο 37ο λεπτό, ο Κότσαρης διώχνει σε κόρνερ το πλασέ του Ελευθερίου.
Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου το Αυλωνάρι έχασε καλή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν ο Δήμου εκτέλεσε φάουλ οι αμυντικοί έδιωξαν και ο Περιβολάρης από πλεονεκτική θέση μέσα από την μεγάλη περιοχή σούταρε άουτ.
Το δεύτερο ημίχρονο είχε ελάχιστες φάσεις στις δύο εστίες καθώς οι δύο ομάδες και ιδιαίτερα το Αυλωνάρι, πρόσεξαν περισσότερο τις άμυνες τους. Στο 50ο λεπτό, ο Καλοχωρίδης σούταρε λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή για να μπλοκάρει ο Κότσαρης. Τρία λεπτά αργότερα το σουτ του Δήμου πέρασε λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα της Αυλίδας.
Στο 62ο λεπτό, ο Βασίλης Τσαλιαγκός, μετά από βολέ του Κότσαρη που έφθασε στην αντίπαλη περιοχή, πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα, τον πλάσαρε περνώντας την μπάλα από πάνω του, και σημείωσε το 1-0.
Το Αυλωνάρι στη συνέχεια με σωστή αμυντική λειτουργία κατάφερε να κρατήσει την Αυλίδα μακριά από την εστία του διατηρώντας έτσι το αποτέλεσμα μέχρι το τέλος. Στο 82ο λεπτό, έμμεινε με δέκα παίκτες λόγω αυστηρής αποβολής με κόκκινη κάρτα για φάουλ, στον Βασίλη Βασιλείου.
Ο Α. Ο. Αυλωναρίου πήρε μια σημαντική νίκη στην προσπάθειά του για παραμονή στην κατηγορία. Στον πρώτο γύρο αντιμετώπισε πολλά προβλήματα τραυματισμών που έφεραν την ομάδα αρκετά πίσω. Η συνέχεια είναι δύσκολη και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια από όλους.
Η σύνθεση του Α. Ο. Α: Κότσαρης, Κόκκος, Μπρεγκανάκου, Καραμπίνης, Φρυγανάς, Παπίλας, Περιβολάρης(80΄Βασιλείου Βασ.), Βασιλείου Δημ., Τσαλιαγκός Βασ.( 93΄Κούκης Γιωρ.), Δήμου Ηλ., Φραγγής.



 


Δεν υπάρχουν σχόλια: