.........

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΤΟΝ Α. Ο. ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ

Πολλά τα προβλήματα τραυματισμών στον Α. Ο. Αυλωναρίου, την φετινή χρονιά, γεγονός που έχει επηρεάσει και την απόδοσή του στους αγώνες. Έχουν τεθεί εκτός ομάδας, οι Σταύρος Ζέρβας και Βασίλης Γεραντώνης με ρήξη χιαστού, γεγονός που σημαίνει ότι χάνουν όλη τη σαιζόν. Ο Παντελής Κοτρόζος με πρόβλημα στον ώμο δεν προβλέπεται να επανέλθει φέτος. Ο Χάρης Φρυγανάς απουσιάζει σχεδόν ένα μήνα με πρόβλημα στον αυχένα. Σαν να μην έφθαναν όλα αυτά την προηγούμενη εβδομάδα τραυματίστηκαν και οι Αντριάνο Μπρεγκανάκου και Ηλίας Δήμου χωρίς να είναι σοβαρό το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν.
Την Κυριακή το απόγευμα ο Α. Ο. Αυλωναρίου παρατάχθηκε με ενδεκάδα ανάγκης απέναντι στον Ελλήσποντο, στην Λάμψακο και ηττήθηκε με 2-0. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα στάθηκε καλά στο γήπεδο, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, δέχθηκε όμως ένα γκολ στο τελευταίο λεπτό. Μετά από δύο συνεχόμενα κόρνερ που κέρδισε το Αυλωνάρι οι γηπεδούχοι βγήκαν στην αντεπίθεση και με τον Lazri άνοιξαν το σκορ. Στο 75ο λεπτό, ο Νικολάου μετά από φάση διαρκείας διπλασίασε τα τέρματα για τον Ελλήσποντο.  
Το πρωτάθλημα διακόπτεται για μία εβδομάδα λόγω της Αποκριάς. Την επόμενη αγωνιστική ο Α. Ο. Αυλωναρίου υποδέχεται την Μακρυκάπα στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ". Λογικά θα έχουν επιστρέψει κάποιοι από τους τραυματίες έτσι ώστε ο Γιάννης Μπασούκος να έχει περισσότερες επιλογές στην διάθεσή του.
Η σύνθεση του Α. Ο. Α: Κότσαρης, Κόκκος, Φραγγής, Καραμπίνης, Λύκος, Παπίλας, Περιβολάρης, Βασιλείου Δημ.(51΄Δαφνής), Τσαλιαγκός Βασ., Βασιλείου Βασ., Thomas(81΄Μήτρου).






Δεν υπάρχουν σχόλια: