.........

Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Οι γιορτές για τα 60 χρόνια ΑΟ Αυλωναρίου, άρχισαν με τον Αποκριάτικο χορό!

(Ρεπορτάζ-φωτορεπορτάζ: ''Δυνατά & Αθλητικά'') Επίσημα φέτος, 2017, συμπληρώνει 60 χρόνια ζωής, η ομάδα του ΑΟ Αυλωναρίου! Τότε στο ...μακρινό 1955, είχε επιστρέψει μόνιμα στο Αυλωνάρι (λόγω θανάτου του πατέρα του) από τον Πειραιά, όπου σπούδαζε, ΄΄πολιτογραφημένος΄΄ Εθνικάρας, ο Νίκος Κούκης, είχε αγαπήσει την ΄΄στρογγυλή θεά΄΄ και αυτή την αγάπη την μετέφερε και στην γενέτειρά του το Αυλωνάρι! Στην πολύ δύσκολη και περίεργη μεταπολεμική και μετεμφυλιακή εποχή, τόλμησε και προχώρησε στο να φτιάξει ποδοσφαιρική ομάδα! 
Και αφού ΄΄κύλισε αρκετό νερό στ' αυλάκι΄΄, τελικά το 1957, ο ΑΟ Αυλωναρίου αναγνωρίζεται επίσημα και συμμετέχει από τότε, χωρίς καμιά απουσία στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΕΒ, αρχικά και της ΕΠΣΕ στην συνέχεια, αλλά και στον θεσμό του Κυπέλλου, επίσης χωρίς καμιά απουσία!

Μια πρώτη εκδήλωση λοιπόν για τα 60 αυτά χρόνια, ήταν και ο καθιερωμένος αποκριάτικος χορός της ομάδας του Αυλωναρίου, που οργανώθηκε πάρα πολύ προσεγμένα και με στόχο να περάσει ο κόσμος της περιοχής κάποιες ευχάριστες ώρες, διασκεδάζοντας και χορεύοντας, με δύο μεγάλα ονόματα του νησιώτικου τραγουδιού! Τις Κυκλαδίτισσες, Μαρία Νομικού και Ελένη Λεγάκη!
Την εκδήλωση άνοιξε με σύντομο χαιρετισμό, ο πρόεδρος του ΑΟ Αυλωναρίου, Περικλής Κούκης, ένας από τους γιούς του αείμνηστου ιδρυτή της ομάδας, Νίκου Κούκη, ο οποίος έκοψε και την ΄΄τούρτα γενεθλίων΄΄ της ομάδας...! Ακολούθησαν οι καθιερωμένες, επίσης, τιμητικές βραβεύσεις, δύο παλαιμάχων ποδοσφαιριστών που έχουν προσφέρει για πάρα πολλά χρόνια,μ αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους στην ΄΄κιτρινόμαυρη΄΄ ομάδα! Ο πρώτος ήταν ο αέρινος επιθετικός και χαρισματικός σκόρερ Άρης Τσαχλής, ενώ ακολούθησε ο αίλουρος πορτιέρο της ομάδας, Νεοχωρίτης, Γιάννης ΚότσαρηςΣυγκυρία, ο σημερινός τερματοφύλακας του ΑΟ Αυλωναρίου Γιώργος Κότσαρης είναι γιος του Γιάννη, ενώ ακόμα δύο από την ίδια οικογένεια, έχουν τιμήσει και αγωνιστεί με τα χρώματα του Αυλωναρίου! Ο αείμνηστος Βαγγέλης Κότσαρης, ένας χαρισματικός επιθετικός και ο Ντίνος Κότσαρης, τερματοφύλακας και αυτός!
Ο ΑΟ Αυλωναρίου επίσης βράβευσε και τον καταξιωμένο, δημοσιογράφο και παρουσιαστή, της τηλεόρασης της ΕΡΤ και ραδιοφωνικό παραγωγό και σπορτκάστερ της ΕRΑ-SportΓιάννη Σαντοριναίο, ο οποίος είναι Αυλωναρίτης (η μητέρα του) και ανεψιός του αείμνηστου τερματοφύλακα του ΑΟ Αυλωναρίου, Τάσου Αμπελιώτη!
Περί τα χίλια άτομα, έδωσαν το παρόν, στην πολύ ωραία εκδήλωση, μεταξύ αυτών πάρα πολλοί παλιοί ποδοσφαιριστές της ομάδας, παράγοντες ομάδων της περιοχής, ο αντιπρόεδρος του ΔΣ της ΕΠΣ ΕύβοιαςΓιάννης Ρέτσας (είχε φορέσει και αυτός τα ΄΄κιτρινόμαυρα΄΄) και πολλοί ακόμα, φίλοι της ομάδας!
Ακολούθησε τρικούβερτο γλέντι, μέχρι το πρωΐ και με το συγκρότημα και τις τραγουδίστριες Μαρία Νομικού και Ελένη Λεγάκη, να εκτοξεύουν το κέφι στα ύψη!

***ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ από την ΕΚΔΗΛΩΣΗ***



















































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια: