.........

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 1-1: ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ Η ΤΎΧΗ ΈΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΒΑΘΜΌ

Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε την Κυριακή το απόγευμα από τα Ψαχνά, ο Α. Ο. Αυλωναρίου. Σε μια δύσκολη έδρα και με έναν ποιοτικό αντίπαλο, έχοντας αρκετή δόση τύχης, άντεξε στην πίεση και κατάφερε να αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα. 
Ο Ηρακλής πίεσε από τα πρώτα λεπτά και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο ημίωρο του αγώνα. Το Αυλωνάρι ευτύχισε στην μοναδική φάση που δημιούργησε στο πρώτο μέρος στην αντίπαλη εστία να σκοράρει. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν στην επανάληψη, ισοφάρισαν περίπου είκοσι λεπτά πριν την λήξη και απείλησαν για την νίκη με μοναδική ευκαιρία στο τελευταίο λεπτό!
Στο 4ο λεπτό, ο Μαναρίτσας βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Χροναίο, το διαγώνιο πλασέ που επιχείρησε πέρασε έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι. Ακολούθησαν δύο σουτ του Γκούρλα στο 17ο και 21ο λεπτό που κατέληξαν άουτ. Στο 23ο λεπτό, ο Μαναρίτσας από καλή θέση έστειλε την μπάλα άουτ.
Στο 36ο λεπτό, ο Βασίλης Τσαλιαγκός έφυγε στην αντεπίθεση και με ωραίο πλασέ πέρασε την μπάλα πάνω από τον αντίπαλο τερματοφύλακα σημειώνοντας το 0-1.
Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ο Ηρακλής προσπάθησε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια όμως οι επιθετικοί του σε δύο περιπτώσεις που απείλησαν αστόχησαν.
Στα πρώτα είκοσι λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου ο Α. Ο. Αυλωναρίου έδειχνε να κρατά χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες το υπέρ του αποτέλεσμα. Η πρώτη ουσιαστική απειλή ήρθε στο 66ο λεπτό, όταν το σουτ του Μαναρίτσα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών.
Στο 71ο λεπτό, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν όταν ο Π. Δ. Σκριβάνος με σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Χροναίου.
Ο Ηρακλής πίεσε έντονα στην συνέχεια για την νίκη και έχασε την καλύτερή του ευκαιρία ένα λεπτό πριν την λήξη του 90λέπτου, όταν το σουτ του Μουτουσίδη έδιωξε πάνω από την γραμμή του τέρματος ο Ηλίας Δήμου με το κεφάλι.
Ο Α. Ο. Αυλωναρίου απέσπασε την 5η ισοπαλία σε 12 αγώνες, εκτός έδρας, ενώ δεν έχει γευθεί ακόμη την νίκη, αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με την Ακαδημία Ιστιαίας που πήρε στα χαρτιά αφού η ομάδα της Βόρειας Εύβοιας δεν κατέβηκε στο πρωτάθλημα. 
Η σύνθεση του Α. Ο. Α: Χροναίος, Δαφνής, Μπρεγκανάκου, Καραμπίνης, Κόκκος, Παπίλας, Βασιλείου Βασ., Βασιλείου Δημ.(26΄Φραγγής), Τσαλιαγκός Βασ.(77΄Λύκος), Δήμου Ηλ., Thomas(55΄Περιβολάρης).
Την επόμενη αγωνιστική ο Α. Ο. Αυλωναρίου υποδέχεται στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ" τον Παντριαδικό.















Δεν υπάρχουν σχόλια: