.........

Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ: ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ 3-0



Συνεχίζοντας τις πολύ καλές εμφανίσεις τους εδώ και ένα μήνα οι παίκτες του Αυλωναρίου, επιβλήθηκαν αυτή την φορά της πολύ ισχυρής, Τριάδας, με το εντυπωσιακό 3-0! Οι παίκτες του Γιάννη Μπασούκου, δείχνουν ότι βαδίζουν πλέον πάνω στα πλάνα του νέου τους τεχνικού, που τους έχει μεταμορφώσει αγωνιστικά και τους οδηγεί με σιγουριά στην πολυπόθητη παραμονή! Όπως δείχνουν τα πράγματα όλα είναι στα ΄΄πόδια΄΄ των ΄΄κιτρινόμαυρων΄΄ του Αυλωναρίου!
Η αποστολή των παικτών του Αυλωναρίου, ήταν εξαιρετικά δύσκολη, καθώς απέναντί τους βρισκόταν, η ομάδα-έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, η 3η της βαθμολογίας Τριάδα του Άγγελου Βογιατζή, που ήταν αήττητη για για 9 συνεχόμενες αγωνιστικές, καθώς μετρούσε 6 νίκες και 3 ισοπαλίες!
Οι γηπεδούχοι, μπήκαν πολύ δυνατά και αποφασιστικά στο παιχνίδι και πήραν τον έλεγχο από την αρχή, ενώ είχαν και την ΄΄βοήθεια΄΄ του ευνοϊκού αέρα, σ' αυτό το α' μέρος. Το Αυλωνάρι πίεσε ψηλά και περιόρισε τους φιλοξενούμενους στην περιοχή τους, πετυχαίνοντας ένα γκολ και δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ... Στο β' μέρος οι φιλοξενούμενοι βελτιώθηκαν και προσπάθησαν ν' αντιδράσουν, όμως οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλά οργανωμένοι αμυντικά και δεν άφηναν περιθώρια για απειλές στην εστία του Κότσαρη... Μάλιστα με επικίνδυνες αντεπιθέσεις το Αυλωνάρι, απειλούσε την εστία της Τριάδας και στο 52' ήρθε το ΄΄περιπετιώδες΄΄ 2ο γκολ, που έδωσε αέρα νίκης και σιγουριά στην ομάδα του Γιάν. Μπασούκου, για να κλείσει το σκορ στο 85', 3-0 μια πολύ μεγάλη, δίκαιη και σπουδαία νίκη για το Αυλωνάρι, που του έδωσε το δικαίωμα να βλέπει με μεγαλύτερη σιγουριά την υπόθεση παραμονή στην κατηγορία... Η Τριάδα, δεν έπιασε την γνωστή της απόδοση και παράλληλα είχε την ατυχία να πέσει σε ένα πολύ καλό και αποφασισμένο αντίπαλο... Είναι χαρακτηριστικό ότι η σπουδαιότερη ευκαιρία της Τριάδας ήρθε στο 89' με το δοκάρι του Γ. Χασάνδρα!
***οι σπουδαίτερες φάσεις & τα γκολ:
·         2' από προσπάθεια του Β. Τσαλιαγκού, ο Β. Βασιλείου παίρνει την μπάλα, πλασάρει στο ανυπεράσπιστο τέρμα, όμως πάνω στην γραμμή σώζει ο Μπελίτσος...
·         5' πολύ ωραία σέντρα του Δαφνή, ο Β. Τσαλιαγκός μέσα στην περιοχή επιχειρεί ανάποδο ψαλίδι για να φύγει η μπάλα λίγο άουτ από το δεξιό κάθετο δοκάρι της Τριάδας...
·         27' κεραυνός του Παπίλα από 25 μέτρα περίπου, όμως η μπάλα φεύγει ελάχιστα άουτ από το δεξιό κάθετο δοκάρι...
·         40' ατομική προσπάθεια και σουτ από καλή θέση του Ηλ. Δήμου, για να φύγει και πάλι η μπάλα ελάχιστα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι...
·         42' ΓΚΟΟΟΛ! 1-0, οι Παπίλα βγάζει πολύ ωραία στο Β. Βασιλείου, στο ύψος της περιοχής, ο οποίος κάνει μια-δυό προσποιήσεις και με ασύληπτο γυριστό σουτ στέλνει την μπάλα στα δίκτυα του ανήμπορου ν' αντιδράσει Χαλαστάρα!
·         52' ΓΚΟΟΟΛ! 2-0, ο Δημ. Βασιλείου βγάζει θαυμάσια μπαλιά στον Μπρεγκανάκου και αυτός με μια μεταβιβάζει στον Φραγγή που προσπάθησε να σουτάρει, η μπάλα κτύπησε σε πόδι αμυντικού της Τριάδας και στρώθηκε πιο καλά αυτή τη φορά στον Μπρεγκανάκου που με δυνατό ευθύβολο σουτ την έστειλε στα δίκτυα και διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του!
·         60' σέντρα του Φραγκή, από αριστερά και ο Παπίλας βρίσκεται στο ύψος της μικρής περιοχής, σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ, πλασάρει όμως πάνω στον τερματοφύλακα Χαλαστάρα, χάνοντας μοναδική ευκαιρία!
·         65' καλοχτυπημένο φάουλ του Γ. Τσαλιαγκού, για να φύγει η μπάλα ελάχιστα άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κότσαρη...
·         85' ΓΚΟΟΟΛ! 3-0, ο Ηλ. Δήμου εκτελεί δυνατά φάουλ, αρκετά έξω από την περιοχή και αριστερά, η μπάλα περνάει από αρκετά πόδια και φτάνει στην απέναντι πλευρά, στο ύψος της μικρής περιοχής όπου ο επερχόμενος Παπίλας την ΄΄τσιμπάει΄΄ με το κεφάιλι και την στέλνει στα δίκτυα, ολοκληρώνοντας τον θρίαμβο της ομάδας του!
·         89' ξαφνικό κεραυνοβόλο σουτ, του Γ. Χασάνδρα, λίγο έξω από την περιοχή τραντάζει το αριστερό κάθετο δοκάρι του Κότσαρη...
Πολύ καλή η διαιτησία του Βασίλη Βελέτζα και των συνεργατών του, Κώστα Κωνστάντιου και Γιάννη Σπανού.
*ΑΥΛΩΝΑΡΙ (Γιάννης Μπασούκος): 1-Κότσαρης, 2-Δαφνής, 3-Μπεργκανάκου, 4-Καραμπίνης, 5-Κόκκος, 6-Παπίλας, 7-Β. Βασιλείου (82' Περιβολάρης), 8-Δ. Βασιλείου (87' Λύκος), 9-Β. Τσαλιαγκός, 10-Ηλ. Δήμου, 11-Φραγκής (89' Γλυκός).
*ΤΡΙΑΔΑ (Άγγελος Βογιατζής): 1-Χαλαστάρτας, 2-Κερίζα (90+2' Σούλιος), 3-Μπελίτσος, 4-Γκρινιάρης, 5-Γ. Τσαλιαγκός, 6-Σέχου (60' Σιαράπης), 7-Γ. Χασάνδρας, 8-Βαξεβάνης, 9-Π. Τσούτσης, 10-Καραντάκης, 11-Δ. Χασάνδρας (46' Πασχάϊ).
ΡΕΠΟΡΤΑΖ:ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ







Δεν υπάρχουν σχόλια: