.........

Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ: ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΔΡΟΣΙΑ 2-0

Το πρωτάθλημα πλησιάζει το τέλος του καθώς απομένουν 4 αγωνιστικές και ο Α. Ο. Αυλωναρίου έχει αποκτήσει μια διαφορά 8 βαθμών από την ζώνη του υποβιβασμού. Την Μεγάλη Τετάρτη νίκησε με 2-0 την Δροσιά, στο Αυλωνάρι και έκανε αποφασιστικό βήμα παραμονής. Με 33 βαθμούς βρίσκεται μαζί με τον Βατώντα στην 12η θέση αφήνοντας πίσω τον Ελλήσποντο με 30 και την Δροσιά στην 15η με 25. Στα παιχνίδια που απομένουν χρειάζεται 5 βαθμούς για να σωθεί και μαθηματικά που μπορεί όμως να μην είναι απαραίτητοι αν οι αντίπαλοί του δεν συγκεντρώσουν τους ανάλογους. Η Δροσιά βρίσκεται στην χειρότερη θέση και ίσως χρειαστεί να κάνει και το απόλυτο των νικών 4 στις 4 για να σωθεί!
Στον αγώνα της Μεγάλης Εβδομάδας η ομάδα του Αυλωναρίου στάθηκε καλύτερα στο γήπεδο και επικράτησε με 2-0. Οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο εικοσιπεντάλεπτο είχαν την πρωτοβουλία δημιούργησαν τρεις καλές φάσεις αλλά δεν κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. 
Στο 29ο λεπτό, ο Άγγελος Φραγγής εκτέλεσε φάουλ από πλάγια δεξιά και ο Ηλίας Δήμου με κεφαλιά προς τα πίσω έστειλε την μπάλα στο δεξί γάμα του Κατσιμήτρου κάνοντας το 1-0. 
Από το σημείο αυτό ο Α. Ο. Αυλωναρίου πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού και έφθασε χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία στην νίκη. Την μοναδική στιγμή που απείλησαν οι φιλοξενούμενοι ήταν στο 48ο λεπτό, όταν από λάθος της άμυνας η μπάλα έφθασε στον Τσουπεή που από πλάγια αριστερά από την μεγάλη περιοχή σημάδεψε το δεξί κάθετο δοκάρι του Κότσαρη.
Το Αυλωνάρι κράτησε τον έλεγχο του παιχνιδιού μέχρι το τέλος και δύο φορές μάλιστα με τον Thomas και τον Βασίλη Τσαλιαγκό έφθασε κοντά στο δεύτερο γκολ αλλά οι επιθετικοί του αστόχησαν στην τελική προσπάθεια. Στο 81ο λεπτό, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Βασίλης Βασιλείου και παρά το γεγονός ότι έπαιξε με 10 παίκτες στα τελευταία λεπτά όχι μόνο δεν πτοήθηκε αλλά κατάφερε να σημειώσει και δεύτερο γκολ. 
Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Δημήτρης Καραμπίνης έβγαλε μακρινή μπαλιά στην αντίπαλη περιοχή, ο Δημητρίου έξω από αυτήν έχασε την μπάλα και ο Γιώργος Παπίλας που εκμεταλλεύτηκε το λάθος προχώρησε προς την εστία και πλάσαρε τον Κατσιμήτρο διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.
Μετά το γκολ δημιουργήθηκαν "αψιμαχίες" μεταξύ των παικτών και ο διαιτητής απέβαλε τον Αδαμάντιο Περιβολάρη από το Αυλωνάρι και τους Τσουπεή και Προβή της Δροασιάς.
Η σύνθαση του Α. Ο. Α: Κότσαρης, Δαφνής, Φραγγής, Καραμπίνης, Κόκκος, Παπίλας, Thomas, Βασιλείου Βασ., Τσαλιαγκός Βασ.(90΄Λύκος), Δήμου, Περιβολάρης.
Την επόμενη αγωνιστική, το Σάββατο 22 Απριλίου, ο Α. Ο. Αυλωναρίου υποδέχεται στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ" τον Απόλλωνα Ερέτριας.










Δεν υπάρχουν σχόλια: