.........

Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ 3-0: ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

Την νίκη με 3-0 πήρε, το Σάββατο το απόγευμα, επί του Απόλλωνα Ερέτριας στο γήπεδο 'ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ', ο Α. Ο. Αυλωναρίου και έκανε ένα ακόμη βήμα για την παραμονή του στην Α΄ κατηγορία της Εύβοιας. Διατήρησε παράλληλα και μία παράδοση που τον θέλει να νικά την ομάδα της Ερέτριας στις 4 τελευταίες συναντήσεις στο Αυλωνάρι. Ηττήθηκε για τελευταία φορά στις 7 Απριλίου 2013, με 0-1 και από τότε έχει 4 νίκες και μάλιστα χωρίς να δεχθεί γκολ! Την περίοδο 2013-14 νίκησε 2-0, την επόμενη σαιζόν με το ίδιο σκορ 2-0, την ποδοσφαιρική χρονιά 2015-16 με 4-0 και φέτος 3-0!
Ο Α. Ο. Αυλωναρίου παίζοντας με αρκετές απουσίες, λόγω καρτών και τραυματισμών, νίκησε μετά από καλή εμφάνιση την ομάδα του Απόλλωνα, που είναι στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, με 3-0. Οι γηπεδούχοι πρόσεξαν την άμυνά τους και εκμεταλλεύτηκαν στον καλύτερο βαθμό τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν ενώ οι φιλοξενούμενοι με περισσότερες τελικές προσπάθειες, έχοντας απέναντί τους έναν πολύ καλό Κότσαρη, δεν κατάφεραν να σκοράρουν.
Στο 8ο λεπτό, ο Μώρος σούταρε έξω από την περιοχή μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Αυλωναρίου. 
Στο 16ο λεπτό, η πρώτη καλή φάση για τον Α. Ο. Αυλωναρίου, όταν ο Thomas από αριστερά πέρασε δύο αντιπάλους, μπήκε στην περιοχή και πάσαρε στον Παπίλα που αστόχησε, από πολύ κοντά στην εστία, στέλνοντας την μπάλα λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Τόρα.
Στο 30ο λεπτό, ακυρώθηκε γκολ του Α. Ο. Αυλωναρίου όταν μετά από εκτέλεση φάουλ από τον Φραγγή με πάσα στον Τσαλιαγκό, αυτός έκανε πολύ καλή μπαλιά στον Δήμου, στην "πλάτη" του τείχους των φιλοξενουμένων και ο τελευταίος με συρτό διαγώνιο σουτ την έστειλε στα δίχτυα όμως ο βοηθός υπέδειξε οφσάιντ.
Στο 32ο λεπτό, σουτ του Μώρου έδιωξε με τα πόδια ο Κότσαρης ενώ τρία λεπτά αργότερα ο τερματοφύλακας του Αυλωναρίου εκτινάχθηκε στην αριστερή πλευρά της εστίας του στέλνοντας την μπάλα κόρνερ σε φάουλ του Γκέρσι Τόρα.
Στο 37ο λεπτό, ο Βασίλης Τσαλιαγκός αφού "ταλαιπώρησε" τους αντιπάλους του στην δεξιά πλευρά της μεγάλης περιοχής σούταρε σχεδόν από την γραμμή του άουτ, ο τερματοφύλακας της Ερέτριας απέκρουσε, η μπάλα στρώθηκε στον Ηλία Δήμου που με σουτ την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.
Στο 43ο λεπτό, σουτ του Μώρου έξω από την μεγάλη περιοχή μπλόκαρε ο Κότσαρης. Ένα λεπτό αργότερα ο Απόλλωνας χάνει πολύ μεγάλη ευκαιρία όταν μετά από σέντρα σουτ του Μπαλόζι η μπάλα κτυπά στο οριζόντιο δοκάρι, στρώνεται στον Γκέρσι Τόρα που μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα του Αυλωναρίου σουτάρει διαγώνια άουτ.
Στο πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου η Ερέτρια άσκησε έντονη πίεση στην εστία του Αυλωναρίου, έχασε τρεις μεγάλες ευκαιρίες δεν κατάφερε όμως να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. 
Στο 47ο λεπτό, δυνατό σουτ του Μώρου μπλόκαρε ο Κότσαρης. Στο 53ο λεπτό, ο Μώρος σούταρε από δεξιά μέσα από την μεγάλη περιοχή, ο τερματοφύλακας του Αυλωναρίου απέκρουσε όμως η μπάλα πήρε πορεία προς την εστία αλλά ο Λύκος έδιωξε πριν περάσει την γραμμή του τέρματος. Ένα λεπτό αργότερα ο Αγραφιώτης επιχείρησε δυνατό σουτ αναγκάζοντας τον Κότσαρη να κάνει την απόκρουση του αγώνα αφού εκτινάχθηκε στην αριστερή του πλευρά και έδιωξε την μπάλα κόρνερ
Στο 61ο λεπτό, ο Φραγγής εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά ο Τσαλιαγκός έπιασε κεφαλιά πρόλαβαν και έδιωξαν οι αμυντικοί πριν η μπάλα περάσει την γραμμή του τέρματος.
Στο 64ο λεπτό, ο Φραγγής εκτέλεσε φάουλ, λίγο κάτω από την μεσαία γραμμή, ψηλοκρεμαστά προς την μεγάλη περιοχή, εκεί ο Βασίλης Τσαλιαγκός πρόλαβε τους πάντες και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας, κόντρα στην ροή του αγώνα, το 2-0.
Στο 67ο λεπτό, ο Παπίλας έκανε σέντρα από αριστερά στην περιοχή, πολλοί ποδοσφαιριστές πήδησαν για να πάρουν την κεφαλιά, η μπάλα κτύπησε στον Μπαλόζι πήρε πορεία αντίθετη με αυτήν του τερματοφύλακα και κατέληξε στην δεξιά πλευρά της εστίας του Τόρα για διαμορφωθεί έτσι το τελικό 3-0.
Τελευταία ουσιαστική φάση του αγώνα στο 74ο λεπτό, όταν από φάουλ που εκτέλεσε ο Παπίλας προς την περιοχή ο Τσαλιαγκός με το στήθος έστρωσε την μπάλα στον Ηλία Δήμου που σούταρε από το σημείο του πέναλτι για να μπλοκάρει ο τερματοφύλακας της Ερέτριας.
Ο Α. Ο. Αυλωναρίου έλεγξε στην συνέχεια τον ρυθμό του αγώνα και το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν την μεγάλη νίκη επί ενός πολύ σπουδαίου αντιπάλου.
Η νίκη αυτή έφερε το Αυλωνάρι στην 10η θέση, με 36 βαθμούς, έχοντας διαφορά 8 από την ζώνη του υποβιβασμού ενώ απομένουν 3 αγώνες για να τελειώσει το πρωτάθλημα!
Η σύνθεση του Α. Ο. Α: Κότσαρης, Δαφνής, Φραγγής, Λύκος, Καραμπίνης, Παπίλας, Thomas(86΄Γλυκός), Κόκκος, Τσαλιαγκός Βασ., Δήμου Ηλ., Κούκης(46 Μπρεγκανάκου).
Την επόμενη αγωνιστική ο Α. Ο. Αυλωναρίου αγωνίζεται εκτός έδρας με την ΑΕΚ Χαλκίδας.






 Το γκολ του Ηλία Δήμου στο 37ο λεπτό
 Το γκολ του Βασίλη Τσαλιαγκού στο 64ο λεπτό



 Η απόκρουση του Γιώργου Κότσαρη σε φάουλ του Τόρα στο 35ο λεπτό












Δεν υπάρχουν σχόλια: