.........

Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

ΑΡΤΑΚΗ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 0-2 : ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ

Την πρώτη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα της περιόδου 2016-17, σημείωσε ο Α. Ο. Αυλωναρίου, το Σάββατο το απόγευμα, στο γήπεδο της Αρτάκης. Βέβαια έχει πάρει άλλη μια στα χαρτιά με την Ακαδημία Ιστιαίας που έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα.
Πραγματοποιώντας άλλη μια καλή εμφάνιση νίκησε δίκαια με 2-0 την ομάδα της Αρτάκης και έκανε ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία. Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο ενώ στο δεύτερο το Αυλωνάρι κυριάρχησε στο γήπεδο και έχασε πολλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.
Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 14ο λεπτό, όταν το σουτ του Μπασούκου κατέληξε άουτ. Στο 21ο λεπτό, ο Βασίλης Τσαλιαγκός σούταρε αλλά ο τερματοφύλακας της Αρτάκης έδιωξε σε κόρνερ.
Στο 28ο λεπτό, ο Βασίλης Βασιλείου έκανε σέντρα στην περιοχή, ο Δημήτρης Καραμπίνης κέρδισε την μπάλα βγήκε μόνος απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα και με πλασέ την έστειλε στο αριστερό κάθετο δοκάρι και στα δίχτυα σημειώνοντας το 0-1.
 Ο Α. Ο. Αυλωναρίου κράτησε χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία το υπέρ του σκορ στο πρώτο ημίχρονο και στην επανάληψη μπήκε αποφασιστικά για να πάρει την νίκη. Στην πρώτη επίθεση με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Βασίλης Τσαλιαγκός σούταρε έξω από την μεγάλη περιοχή για να αποκρούσει ο Μώρος.
Στο 50ο λεπτό, η Αρτάκη κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Γκέκα από τον Δαφνή στην μεγάλη περιοχή αλλά ο Μαστροκώστας που ανέλαβε την εκτέλεσή του έστειλε την μπάλα λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κότσαρη.
Στο 60ο λεπτό, ο Α. Ο. Αυλωναρίου έχασε μοναδική ευκαιρία να διπλασιάσει τα γκολ όταν ο Βασίλης Τσαλιαγκός έκανε κούρσα από δεξιά απέφυγε τους αντιπάλους του και γύρισε την μπάλα στο σημείο του πέναλτι στον Thomas που μόνος με τον Μώρο σούταρε για να διώξει με τα πόδια ο τερματοφύλακας της Αρτάκης.
Στο 66ο λεπτό, αποβλήθηκε ο Μπαλαμπάνης της Αρτάκης με δευτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό φάουλ στον Τσαλιαγκό.
Στο 75ο λεπτό, ο Βασίλης Τσαλιαγκός έκανε νέα κούρσα από την αριστερή πλευρά αυτή την φορά έφθασε στην γραμμή του άουτ γύρισε την μπάλα στην μεγάλη περιοχή και ο Thomas με δυνατό σουτ σημείωσε το 0-2.
Το παιχνίδι στην συνέχεια είχε διαδικαστικό χαρακτήρα καθώς το Αυλωνάρι έλεγχε απόλυτα τον ρυθμό και απείλησε σε ορισμένες περιπτώσεις να σημειώσει και άλλο γκολ χωρίς να τα καταφέρει. Στο 83ο λεπτό, αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Δημήτρης Βασιλείου για εξύβριση.
Με την νίκη αυτή ο Α. Ο. Αυλωναρίου έφθασε τους 30 βαθμούς και ισοβαθμεί με τον Ελλήσποντο και τον Βατώντα ενώ έχει 5 περισσότερους από την Δροσιά την οποία υποδέχεται την Μεγάλη Τετάρτη στον πιο σπουδαίο αγώνα της χρονιάς. Αν καταφέρει να νικήσει "κλειδώνει" την παραμονή στην κατηγορία!
Η σύνθεση του Α. Ο. Α: Κότσαρης, Δαφνής, Μπρεγκανάκου(55΄Βασιλείου Δημ-82΄Λύκος), Καραμπίνης, Παπίλας, Thomas(89΄Κούκης Γ.), Βασιλείου Βασ., Τσαλιαγκός Βασ., Δήμου Η., Φραγγής. 




Το γκολ του Δημητρη Καραμπίνη








Ο Thomas έχει στείλει την μπαλα στα δίχτυα









 

Δεν υπάρχουν σχόλια: