.........

Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ 3-0: ΤΟ ΗΘΕΛΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

Πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή του εμφάνιση, ο Α. Ο. Αυλωναρίου, την Κυριακή το απόγευμα, στο γήπεδο ¨ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ¨ νίκησε με 3-0 τον Όλυμπο Γυμνού. Το παιχνίδι ήταν κρίσιμο και για τις δύο ομάδες καθώς βρίσκονται χαμηλά στην βαθμολογία και παλεύουν για την παραμονή τους στην κατηγορία. 
Οι ποδοσφαιριστές του Αυλωναρίου έχοντας αντιληφθεί την σημασία του αγώνα μπήκαν από την αρχή αποφασιστικά και έπαιξαν με πάθος για την νίκη. Οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, περιόρισαν τον αντίπαλό τους σε παθητικό ρόλο, δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες και σημείωσαν τρία τέρματα.
Η πρώτη καλή στιγμή για το Αυλωνάρι ήταν στο 15ο λεπτό, όταν το δυνατό σουτ του Δαφνή απέκρουσε ο Μωραΐτης. Τρία λεπτά αργότερα το σουτ του Ηλία Δήμου μπλόκαρε ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων. Στο 21ο λεπτό, ο Ηλίας Δήμου μπαίνει από δεξιά στην περιοχή αναγκάζοντας και πάλι τον Μωραΐτης σε νέα σωτήρια απόκρουση.
Στο 37ο λεπτό, ο Βασίλης Τσαλιαγκός από την μεσαία γραμμή και πλάγια δεξιά βγάζει υπέροχη μπαλιά στην απέναντι πλευρά στον Ηλία Δήμου που προχώρησε λίγα μέτρα, τροφοδότησε τον Thomas  μέσα στην μεγάλη περιοχή, μόνο απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα και αυτός με πλασέ πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του και έκανε το 1-0. 
Στο 45ο λεπτό ο Δημήτρης Βασιλείου έχασε μοναδική ευκαιρία να σκοράρει όταν η μπάλα μετά από διαδοχικά σουτ και κόντρες στα πόδια αμυντικών έφθασε στα πόδια του, σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή, το σουτ όμως που επιχείρησε ήταν αδύναμο και μπλόκαρε ο πεσμένος τερματοφύλακας του Ολύμπου.
Με την ίδια διάθεση ξεκίνησε το Αυλωνάρι στο δεύτερο ημίχρονο και από τα πρώτα λεπτά απειλεί την εστία των φιλοξενουμένων με σκοπό να ¨τελειώσει¨ γρήγορα το παιχνίδι. Στο 47ο λεπτό, το δυνατό σουτ του Δημήτρη Βασιλείου αποκρούει δύσκολα ο Μωραϊτης.
Στο 58ο λεπτό, ο Thomas μπαίνει στην περιοχή από αριστερά το σουτ που επιχειρεί καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτυών. Ένα λεπτό αργότερα ο Δημήτρης Βασιλείου σούταρε έξω από την μεγάλη περιοχή ο Μωραΐτης απέκρουσε και ο Βασίλης Τσαλιαγκός με σουτ σημείωσε γκολ, ο βοηθός όμως υποδεικνύει τον σκόρερ σε θέση οφσάιντ.
Στο 61ο λεπτό, ο Βασίλης Τσαλιαγκός σούταρε από δεξιά, ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων απέκρουσε και ο Thomas με κεφαλιά από την μικρή περιοχή σημείωσε το 2-0.
Την καλύτερη ευκαιρία ο Όλυμπος την έχασε στο 64ο λεπτό, όταν μετά από διώξιμο των αμυντικών σε φάουλ του Ρουμπή, ο Σταματούκος σούταρε για να φύγει η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 68ο λεπτό, ο Βασίλης Τσαλιαγκός με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή και λίγο πλάγια δεξιά στέλνει την μπάλα στην απέναντι γωνία του Μωραΐτη, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.
Τα επόμενα λεπτά μέχρι την λήξη του αγώνα είχαν διαδικαστικό χαρακτήρα καθώς οι γηπεδούχοι χωρίς να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερα προβλήματα, διαχειρίστηκαν το υπέρ τους σκορ και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή σκόρπισε ενθουσιασμό σε όλους για την μεγάλη νίκη και την πολύ καλή εμφάνιση! 
Ο Α. Ο. Αυλωναρίου με την νίκη αυτή εκτός από τους τρεις βαθμούς απέκτησε και πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας απέναντι στον Όλυμπο Γυμνού αφού ο αγώνας του πρώτου γύρου είχε λήξει ισόπαλος 0-0.
Η σύνθεση του Α. Ο. Α: Χροναίος, Δαφνής(84΄Λύκος), Μπρεγκανάκου, Καραμπίνης, Κόκκος, Παπίλας, Βασιλείου Βασ., Βασιλείου Δημ.(75΄Περιβολάρης), Τσαλιαγκός Βασ.(89΄Γλυκός), Thomas.
Την επόμενη αγωνιστική ο Α. Ο. Αυλωναρίου αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Ηρακλή Ψαχνών.
Οι φωτογραφίες είναι από τον Αποστόλη Αποστολίδη.













 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: