.........

Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ: ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ 1-2

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται ο Α. Ο. Αυλωναρίου αφού μετά την ήττα την Κυριακή, από την Μακρυκάπα μέσα στο Αυλωνάρι, βρίσκεται στην 15η θέση της βαθμολογίας με 19 βαθμούς. Μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο και παρά την βελτίωση του στο δεύτερο δεν κατάφερε να αποσπάσει κάτι θετικό από την Μακρυκάπα που έφυγε με το τρίποντο για πρώτη φορά από το Αυλωνάρι!
Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα τον αγώνα δημιουργώντας δύο καλές φάσεις στο πρώτο δεκάλεπτο. Στο 5ο λεπτό, ο Βουρδάνος με κεφαλιά από καλή θέση έστειλε την μπάλα άουτ ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Κότσαρης έδιωξε σε κόρνερ, πολύ καλό σουτ του Κηπιώτη. Το Αυλωνάρι απάντησε με σουτ του Μπρεγκανάκου στο 20ο λεπτό που έφυγε λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κυριακόπουλου. Το πρώτο ημίχρονο τέλειωσε χωρίς άλλη φάση στις δύο εστίες.
Ο Α. Ο. Αυλωναρίου στο δεύτερο ημίχρονο και μετά τις αλλαγές στο 57ο λεπτό, ανέβασε την απόδοσή του, δημιούργησε ευκαιρίες και περιόρισε την Μακρυκάπα σε παθητικό ρόλο.
Στο 60ο λεπτό, ο Φραγγής από το ύψος της μεγάλης περιοχής σούταρε η μπάλα κτύπησε στο πόδι του Καρκαλή και κατέληξε κόρνερ. Ένα λεπτό αργότερα και μετά την εκτέλεση του κόρνερ από τον Περιβολάρη, ο Δήμου με κεφαλιά στέλνει την μπάλα λίγο πάνω από την συμβολή των δοκών.
Στο 70ο λεπτό, γίνεται φάση διαρκείας στην περιοχή της Μακρυκάπας όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ από δεξιά οι αμυντικοί διώχνουν, λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή ο Δημ. Βασιλείου σουτάρει για να σώσει ο Θωμόπουλος πάνω στην γραμμή του τέρματος, οι ποδοσφαιριστές του Αυλωναρίου από πολύ κοντά δεν μπορούν να σκοράρουν και η μπάλα μετά από κόντρες φθάνει έξω από την περιοχή, εκεί όπου ο Βασ. Βασιλείου επιχειρεί δυνατό σουτ για να καταλήξει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι! Ήταν η καλύτερη ευκαιρία του Α. Ο. Αυλωναρίου να ανοίξει το σκορ. Στο 76ο λεπτό, μετά από σέντρα του Κόκκου, ο Thomas προσπαθεί να πλασάρει αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων ενστικτωδώς σώζει την εστία του.
Το τελευταίο δεκάλεπτο επιφύλαξε δυσάρεστες εκπλήξεις για το Αυλωνάρι που δεν μπόρεσε να σκοράρει στο προηγούμενο διάστημα όταν έχασε τις ευκαιρίες. Στο 81ο λεπτό, ο Μακρής, πρώην ποδοσφαιριστής του Αυλωναρίου, που είχε μπει αλλαγή, κέρδισε την μπάλα στο κέντρο του γηπέδου, έφθασε μέχρι την μεγάλη περιοχή, συνδυάστηκε με τον Κηπιώτη και με πλασέ σημείωσε το 0-1 κόντρα στην ροή του αγώνα!
Στο 83ο λεπτό, ο Περιβολάρης εκτελεί κόρνερ από αριστερά και ο Καραμπίνης με κεφαλιά ισοφαρίζει 1-1.
Στο 85ο λεπτό, ο Μακρής με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στον Ζαούρη που σουτάρει μέσα από την μεγάλη περιοχή και λίγο αριστερά  στην πορεία της μπάλας βρίσκεται ο Kuka και την σπρώχνει στα δίκτυα διαμορφώνοντας το 1-2.
Δύο λεπτά αργότερα ο Καραμπίνης προσπάθησε να ισοφαρίσει αλλά το πλασέ του εξουδετέρωσε ο Κυριακόπουλος. 
Μετά την λήξη του αγώνα αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας του Αυλωναρίου Κότσαρης για απαράδεκτη συμπεριφορά στον διαιτητή του αγώνα!
Απομένουν 10 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα και ο Α. Ο. Αυλωναρίου έχει να παίξει 5 αγώνες στην έδρα του και 5 εκτός. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή και προσπάθεια από όλους ώστε η ομάδα να μην βρεθεί προ δυσάρεστων αποτελεσμάτων!
Η σύνθεση του Α. Ο. Α: Κότσαρης, Κόκκος, Μπρεγκανάκου, Λύκος, Βασιλείου Δημ., Παπίλας(57΄Περιβολάρης), Thomas, Δαφνής(57΄Βασιλείου Βασ.), Τσαλιαγκός Βασ., Δήμου Ηλ., Φραγγής(75΄Καραμπίνης)
Την επόμενη αγωνιστική ο Α. Ο. Αυλωναρίου αγωνίζεται εκτός έδρας με την Καστέλλα. 



Ο Καραμπίνης με κεφαλιά ισοφαρίζει 1-1

Δεν υπάρχουν σχόλια: