.........

Τρίτη 16 Μαΐου 2017

ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ: ΑΥΛΙΔΑ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 1-1

Τελικά τα κατάφερε ο Α. Ο. Αυλωναρίου και παρέμεινε στην Α΄ κατηγορία της Εύβοιας παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισε κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος. Το Σάββατο το απόγευμα απέσπασε ισοπαλία 1-1 εκτός έδρας από την Αυλίδα και σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα εξασφάλισε την παραμονή του. Βέβαια μετά την ήττα της Δροσιάς στα Ψαχνά το αποτέλεσμα στην Αυλίδα ήταν αδιάφορο.
Στο πρώτο ημίχρονο το άγχος ήταν εμφανές για την ομάδα του Αυλωναρίου, παρά το γεγονός ότι ευτύχισε να προηγηθεί νωρίς στο σκορ. Η Αυλίδα ισοφάρισε γρήγορα και η νευρικότητα των φιλοξενουμένων διατηρήθηκε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.
Πανηγυρισμοί μετά το γκολ του Ηλία Δήμου
Στο 6ο λεπτό μετά από κόρνερ του Παπίλα από αριστερά, ο Δήμου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δεξιό "παραθυράκι" του Βασιλείου ανοίγοντας το σκορ.
Στο 14ο λεπτό, ο Καλοχωρίδης με ψηλοκρεμαστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Κότσαρη ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Στο 22ο λεπτό, ο Κότσαρης κατάφερε να αποκρούσει σε τετ-α-τετ με τον Στογιάννη και να αποτρέψει το δεύτερο γκολ για τους γηπεδούχους. Στο 37ο λεπτό, ο Καλοχωρίδης εκτέλεσε φάουλ η μπάλα βρήκε στο τείχος και πέρασε ελάχιστα έξω από την δεξιά συμβολή των δοκών του Κότσαρη.
Στο δεύτερο ημίχρονο το Αυλωνάρι μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και πίεσε για το δεύτερο γκολ. Στην πρώτη φάση της επανάληψης ο Thomas από αριστερά μπήκε στην περιοχή το σουτ όμως που επιχείρησε κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών. Στο 66ο λεπτό κεφαλιά του Δήμου από την μεγάλη περιοχή έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. 
Στο 74ο λεπτό, το Αυλωνάρι έχασε την καλύτερη ευκαιρία στον αγώνα όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ από τον Φραγγή, ο Παπίλας από την μικρή περιοχή με σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια η κεφαλιά του Τσαλιαγκού έφυγε ελάχιστα άουτ.
Ο Α. Ο. Αυλωναρίου κατάφερε να εξασφαλίσει την συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας της Εύβοιας για 12η συνεχόμενη χρονιά. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές που έκαναν υπερπροσπάθεια μετά τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισαν κατά την διάρκεια της χρονιάς. 
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή Γιάννη Μπασούκο και τον βοηθό του Δημήτρη Μπούρικα που ανέλαβαν την ομάδα την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος με 9 βαθμούς και κατάφεραν στους υπόλοιπους 19 αγώνες να συγκεντρώσουν άλλους 28 αντιμετωπίζοντας όλες τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν.  
Η σύνθεση του Α.Ο.Α: Κότσαρης, Μπρεγκανάκου, Φραγγής, Κόκκος, Κραμπίνης, Παπίλας, Thomas, Βασιλείου Δημ.(75΄Περιβολάρης), Τσαλιαγκος Βασ., Δήμου Ηλ.(82΄Λύκος), Βασιλείου Βασ.













Δεν υπάρχουν σχόλια: