.........

Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

ΑΓΩΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ: ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΤΩΝΤΑ 2-3

Πραγματοποιώντας μια από τις πιο άσχημες εμφανίσεις της χρονιάς, ο Α. Ο. Αυλωναρίου ηττήθηκε το Σάββατο το απόγευμα στο γήπεδο, "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ" , με 2-3 από τον Αστέρα Βατώντα. Η ομάδα παρουσιάστηκε αγχωμένη και κουρασμένη και δέχθηκε 3 γκολ από δικά της λάθη, από έναν αντίπαλο που πάλευε για τον ίδιο στόχο. Τώρα πλέον όλα θα κριθούν, όσο αφορά την παραμονή στην Α΄ κατηγορία, την τελευταία αγωνιστική!
Στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης και στην πρώτη φάση του αγώνα, ο διαιτητής αρνήθηκε πέναλτι υπέρ του Αυλωναρίου όταν σε σουτ του Βασίλη Τσαλιαγκού η μπάλα κτύπησε σε χέρι αμυντικού στην μικρή περιοχή και κατέληξε κόρνερ. Μετά την εκτέλεση του κόρνερ ο Τσαλιαγκός με καρφωτή κεφαλιά ανάγκασε τον τερματοφύλακα του Βατώντα σε εντυπωσιακή απόκρουση.
Στο 33ο λεπτό μετά από ασυνεννοησία των παικτών του Αυλωναρίου έξω από την μεγάλη περιοχή, ο Γιαννουκάκος αφού πήρε την μπάλα με ψηλοκρεμαστό σουτ την έστειλε στην δεξιά γωνιά του Κότσαρη, σημειώνοντας το 0-1.
Στο 45ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ του Παπίλα, ο Λύκος με κεφαλιά από την μεγάλη περιοχή ισοφάρισε σε 1-1.
Στο 50ο λεπτό μετά κακό διώξιμο από την άμυνα του Αυλωναρίου η μπάλα στρώθηκε στον Γούναρη που ανενόχλητος μέσα από την μεγάλη περιοχή με σουτ έκανε το 1-2
Στο 59ο λεπτό, ο Κόκκος έκανε σέντρα σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα έφυγε από τα χέρια του Κώστογλου και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει το 2-2. 
Ο Α. Ο. Αυλωναρίου πίεσε στην συνέχεια για το τρίτο γκολ έχασε ευκαιρίες δεν μπόρεσε όμως να βρει στόχο. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι που οργανώθηκαν στην άμυνά τους και έπαιξαν με αντεπιθέσεις κατάφεραν λίγο πριν το τέλος να σημειώσουν γκολ.
Στο 87ο λεπτό, ο Καραμπίνης έχασε την μπάλα από τον Κούκουρα έξω από την περιοχή, ο ποδοσφαιριστής του Βατώντα προχώρησε προς την εστία, δέχθηκε την πίεση του αντιπάλου του, έπεσε στο έδαφος και ο διαιτητής με μεγάλη ευκολία καταλόγισε το πέναλτι! Ο Γιαννουκάκος εκτέλεσε εύστοχα την εσχάτη των ποινών και διαμόρφωσε το τελικό 2-3.
Μετά τα αποτελέσματα της 29ης αγωνιστικής, όλα θα κριθούν το Σάββατο 13 Μαΐου στην αυλαία του πρωταθλήματος. Ο Α. Ο. Αυλωναρίου με 36 βαθμούς, ο Α. Ο. Μακρυκάπας με τους ίδιους και ο ΑΠΚΟ Δροσιάς με 34, θα παλέψουν να αποφύγουν την 15η θέση που οδηγεί στην Β΄ κατηγορία. Και οι τρεις παίζουν εκτός έδρας με την Αυλίδα, τον Βατώντα και τον Ηρακλή Ψαχνών αντίστοιχα.
Η σύνθαση του Α.Ο.Α: Κότσαρης, Δαφνής(81΄Γλυκός), Μπρεγκανάκου, Καραμπίνης, Κόκκος, Παπίλας, Thomas, Βασιλείου Βασ., Τσαλιαγκός Βασ., Δήμου, Φραγγής(30΄Λύκος λ.τ.).

Το επόμενο Σάββατο ο Α. Ο. Αυλωναρίου δίνει σημαντικό αγώνα για την παραμονή του στην κατηγορία, με την Αυλίδα, στο Βαθύ και χρειάζεται την βοήθεια όλων μας!









Δεν υπάρχουν σχόλια: