.........

Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

60 ΧΡΟΝΙΑ Α.Ο. ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ - 10ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ"

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Αυγούστου 2017, το 10ο τουρνουά "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ" στο ομώνυμο γήπεδο Αυλωναρίου, με την συμμετοχή του πρωταθλητή Α΄ Εύβοιας, ΦΣΑ Ταμυναϊκός, του Α. Ο. Κοσκίνων που κατέκτησε τον τίτλο στον Νότιο Όμιλο της Β΄ κατηγορίας της Εύβοιας και του οικοδεσπότη Α. Ο. Αυλωναρίου. 
Οι τρεις ομάδες που βρίσκονται ακόμη στο στάδιο της προετοιμασίας, αγωνίστηκαν μεταξύ τους σε τρία ημίχρονα στα οποία σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Α. Ο. Κοσκίνων-Φ.Σ.Α. Ταμυναϊκός 2-0
Τα γκολ σημείωσαν οι Παριανός στο 17 λεπτό και ο Λαθουράς στο 44ο.
Φ.Σ.Α. Ταμυναϊκός-Α.Ο. Αυλωναρίου 3-0
Ο Πατσατζόγλου άνοιξε το σκορ με κτύπημα φάουλ στο 3ο λεπτό και ο ίδιος στο 17ο, με πέναλτι σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Το σκορ έκλεισε με πέναλτι στο 25ο λεπτό, ο Πιλάτης.
Α. Ο. Αυλωναρίου-Α. Ο. Κοσκίνων 1-1
Το Αυλωνάρι προηγήθηκε με πλασέ του Φραγγή από την μικρή περιοχή μετά από συρτή παράλληλη πάσα του Σαμαρά στο 18ο λεπτό και τα Κόσκινα ισοφάρισαν στο 25ο, με σουτ του Παριανού μέσα από την μεγάλη περιοχή.

Μετά το τέλος των αγώνων κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του ιδρυτή του Α. Ο. Αυλωναρίου, Νίκου Κούκη και απονεμήθηκαν κύπελλα στις τρεις ομάδες.
Ο εκπρόσωπος της ΕΠΣΕ, Γιάννης Ρέτσας, απένειμε το κύπελλο στην ομάδα των Κοσκίνων που κατέλαβε την πρώτη θέση, ο αντιδήμαρχος Γιάννης Κούκης στον Ταμυναϊκό και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αυλωναρίου, Βασίλης Μαυρομάτης, στο Αυλωνάρι
Ο Γιάννης Μπασούκος χρησιμοποίησε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στην διάθεσή του.
Έπαιξαν στον πρώτο αγώνα οι: Κότσαρης, Κόκκος, Παπίλας, Καραλής, Καρλής Αν., Ιωαννίδης, Μπασούκος, Ζαχαριάς, Τσαλιαγκός Βασ., Καρλής Γιωρ., Thomas. 
Στον δεύτερο αγώνα ξεκίνησαν οι: Τζαβάρας, Δαφνής, Φραγγής, Ιωαννίδης, Καραλής, Περιβολάρης, Μπασούκος, Καράπας, Thomas, Καρλής Αν., Σαμαράς, ενώ μπήκαν αλλαγή και οι Βασιλείου Βασ., Παππάς, Κούκης Γιωρ., Μπρεγκανάκου.
Ο Α. Ο. Αυλωναρίου απέκτησε 10 νέους ποδοσφαιριστές ενισχύοντας έτσι το ρόστερ της ομάδας που πέρσι ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς και στο τέλος της χρονιάς δεν συμπλήρωνε δεκαοκτάδα!
Από την περσινή ομάδα έφυγε ο Ηλίας Δήμου που για οικογενειακούς λόγους μετακόμισε στην Φωκίδα και μεταγράφηκε στον Φωκικό.
Το πρώτο επίσημο παιχνίδι του Α. Ο. Αυλωναρίου για την νέα χρονιά θα γίνει το Σάββατο το απόγευμα στο Νεοχώρι με τον Νηλέα για το κύπελλο Εύβοιας. 

ΦΣΑ ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ στο παιχνίδι με τα Κόσκινα

Α.Ο. ΚΟΣΚΙΝΩΝ

Φ.Σ.Α. ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ στο παιχνίδι με το Αυλωναρι








Δεν υπάρχουν σχόλια: