.........

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

ΣΤΟΥΣ 16 ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ Ο Α. Ο. ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ

Με δύο νίκες στον 16ο όμιλο της πρώτης φάσης του κυπέλλου Εύβοιας, ο Α. Ο. Αυλωναρίου κατέλαβε την πρώτη θέση και προκρίθηκε στους 32 της διοργάνωσης. Στην συνέχεια νίκησε και στον επόμενο αγώνα και εξασφάλισε την συμετοχή του στους 16!

Αναλυτικά τα απότελέσματα: 
16ος όμιλος
Νηλέας Νεοχωρίου-Α. Ο. Αυλωναρίου 1-2 
Το σκορ άνοιξε στο 16ο λεπτό για το Νεοχώρι ο Ρέτσας με σουτ, ισοφάρισε ένα λεπτό αργότερα ο Βασίλης Τσαλιαγκός με απευθείας εκτέλεση κόρνερ και ο Τάσος Καρλής με σουτ στο 70ο λεπτό έδωσε την νίκη στο Αυλωνάρι.
Η σύνθεση του Α. Ο. Αυλωναρίου: Τζαβάρας, Καρλής Αν. Φραγγής, Ιωαννίδης, Καραλής, Παπίλας(75΄Παππάς), Μπασούκος(76΄Βασιλείου Β.), Ζαχαριάς(46΄Καράπας), Τσαλιαγκός, Καρλής Γιωρ.(46΄Περιβολάρης), Thomas.
Α. Ο. Αυλωναρίου- Α. Ο. Σκύρου 3-0
Στα πρώτα 11 λεπτά διαμορφώθηκε το αποτέλεσμα στο γήπεδο ¨ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ" καθώς η διαφορά ήταν εμφανής ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ο Αδαμάντιος Περιβολάρης με δύο σουτ στο 4ο και 8ο λεπτό έκανε το 2-0 και ο Βασίλης Τσαλιαγκός με κοντινό μπλασέ τρία λεπτά αργότερα διαμόρφωσε το τελικό 3-0!
Έπαιξαν για τον Α. Ο. Αυλωναρίου: Κότσαρης, Δαφνής(57΄Μπρεγκανάκου), Φραγγής, Παππάς, Καραλής, Ιωαννίδης(46΄Παπίλας), Μπασούκος, Καράπας(65΄Βασιλείου Β.), Τσαλιαγκός, Ζαχαριάς, Περιβολάρης(46΄Κουκης Γιωρ.).
Νηλέας Νεοχωρίου- Α. Ο. Σκύρου 3-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 16ου ΟΜΙΛΟΥ
Α. Ο. ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ 6
ΝΗΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 3 
Α. Ο. ΣΚΥΡΟΥ 0

Στην επόμενη φάση προκρίθηκαν ο Α. Ο. Αυλωναρίου και ο Νηλέας Νεοχωρίου.
 
Α. Ο. Ζάρακες- Α. Ο. Αυλωναρίου 0-7
Με άνετη νίκη πέρασε από τα Ζάρκα για την φάση των 32 ο Α. Ο. Αυλωναρίου αφού επιβλήθηκε με 7-0 της τοπικής ομάδας! Με δύο γκολ του Τάσου Καρλή στο πρώτο ημίχρονο δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλό του και στην επανάληψη χωρις να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα σημείωσε άλλα πέντε τέρματα. Ο Παπίλας στο 56ο λεπτό έκανε το 0-3, στην συνέχεια ο Μπασούκος με δύο τέρματα ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-5. Ο Thomas στο 70 λεπτό και ο Καραλής με εντυπωσιακό σουτ τέσσερα λεπτά πριν την λήξη διαμόρφωσαν το επιβλητικό 0-7!

Ο Α. Ο. Αυλωναρίου περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του στους 16 από την κλήρωση που θα πραγματοποιήσει η ΕΠΣΕ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: