.........

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

ΔΥΣΚΟΛΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΗΤΤΑ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ

Διατηρώντας μια αρνητική παράδοση με τον Λήλαντα Βασιλικού, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος,  ο Α. Ο. Αυλωναρίου έτσι και φέτος ηττήθηκε με 1-0 στο Δημοτικό στάδιο της Χαλκίδας! Στις δύο προηγούμενες συναντήσεις που έγιναν στο Αυλωνάρι, η ομάδα του Βασιλικού είχε νικήσει την περίοδο 2009-10, με 0-2 και πέρσι 1-2!
Ο Λήλας Βασιλικού ήταν καλύτερος, έχασε αρκετές ευκαιρίες, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο και τελικά επικράτησε με ένα εντυπωσιακό γκολ του Μαστροκώστα, στο 73ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι που φέτος έχουν βλέψεις και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, μπήκαν από την αρχή του αγώνα με πάθος για την νίκη. Το Αυλωνάρι ίσως σεβάστηκε λίγο παραπάνω τον αντίπαλό του, αποσυντονίστηκε και από την αναγκαστική αλλαγή του Ιωαννίδη στο 10ο λεπτό, ευτύχησε όμως να έχει σε καλή μέρα τον τερματοφύλακα Γιώργο Τζαβάρα και έτσι το ημίχρονο έμεινε στο 0-0. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Α. Ο. Αυλωναρίου οργανώθηκε καλύτερα, κράτησε μακριά τους αντιπάλους του από την εστία και φαινόταν ότι μπορούσε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας. Τελικά μια στιγμή αδράνειας σε μια γρήγορη εκτέλεση φάουλ έφερε το μοναδικό γκολ που έκρινε τον αγώνα!
Στο 4ο λεπτό, ο Τζαβάρας αποκρούει το σουτ του Σεϊνταράσι η μπάλα βρίσκει και στο οριζόντιο δοκάρι και καταλήγει άουτ. Στο 18ο λεπτό, ο Καραχάλιος βγαίνει τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα του Αυλωναρίου που διώχνει σε κόρνερ. Δύο επτά αργότερα ο Τσομπάνης μόνος απέναντι στον Τζαβάρα σουτάρει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 22ο λεπτό, ο τερματοφύλακας του Αυλωναρίου διώχνει και πάλι εντυπωσιακά σε κόρνερ σε τετ-α-τετ με τον Αγγελάτο. Στην συνέχεια ο ρυθμός έπεσε με τους Βασιλικαριώτες να έχουν τη υπεροχή χωρίς να δημιουργήσουν άλλες ευκαιρίες.
Στο 73ο λεπτό, οι γηπεδούχοι εκτέλεσαν γρήγορα φάουλ που κέρδισαν λίγα μέτρα έξω από την περιοχή του Αυλωναρίου, η μπάλα έφθασε στον Μαστροκώστα που είχε μπει αλλαγή πριν από λίγα λεπτά και αυτός με εντυπωσιακό σουτ στο δεξί "παραθυράκι" του Τζαβάρα σημείωσε το 1-0.
Στην τελευταία φάση του αγώνα στο 88ο λεπτό, ο Φραγγής εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, η μπάλα έφυγε ελάχιστα έξω από το πρώτο δοκάρι του Μπιμπάϊ.
Ο Α. Ο. Αυλωναρίου είχε δύο σημαντικές απουσίες καθώς έλλειπαν λόγω γάμου, ο Νίκος Κόκκος και ο Βασίλης Τσαλιαγκός. 
Η σύνθεση του Α.Ο.Α: Τζαβάρας, Δαφνής, Φραγγής, Παππάς(46΄Φρυγανά), Καραλής, Παπίλας, Μπασούκος, Ιωαννίδης(10΄Καράπας, λ.τ.-79΄Μπρεγκανάκου), Thomas, Ζαχαριάς, Καρλής Αναστ.
Την επόμενη αγωνιστική ο Α. Ο. Αυλωναρίου υποδέχεται στο γήπεδο 'ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ" τον Αστέρα Βατώντα.








 

Δεν υπάρχουν σχόλια: