.........

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΕ ΙΣΟΠΑΛΙΑ: ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΤΩΝΤΑ 2-2

Ισόπαλο 2-2, έληξε το Σάββατο το απόγευμα, το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του Α. Ο. Αυλωναρίου με αντίπαλο τον Αστέρα Βατώντα. Οι δύο ομάδες πάλεψαν για την νίκη και δημιούργησαν ευκαιρίες που δεν αξιοποίησαν. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν δύο φορές όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν γρήγορα.
Ο Ματράκας στο 22ο λεπτό σκόραρε για τον Βατώντα με κοντινό σουτ μετά από παράλληλη πάσα προς το τέρμα από αριστερά του Nesimi.
Στο 25ο λεπτό, ο Φραγγής έκανε σέντρα στην περιοχή και ο Καραλής με κεφαλιά ισοφάρισε 1-1. Λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου ο Μπασούκος βγήκε τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά αστόχησε χάνοντας έτσι μοναδική ευκαιρία να βάλει το Αυλωνάρι μπροστά στο σκορ.
Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις μέχρι την επίτευξη του δεύτερου τέρματος των φιλοξενουμένων. Στο 72ο λεπτό, ο Λαλανίτης μετά από εκτέλεση φάουλ του Γιαννουκάκου κατάφερε να νικήσει την άμυνα του Αυλωναρίου και με κοντινή κεφαλιά σημείωσε το 1-2. 
Το Αυλωνάρι ισοφάρισε τρία λεπτά αργότερα όταν μετά από φάουλ του Φραγγή από δεξιά ο Μπασούκος με κεφαλιά έκανε το 2-2. 
Στην συνέχεια το παιχνίδι "άνοιξε" με τις δύο ομάδες να δημιουργούν ευκαιρίες για την νίκη. Οι πιο σημαντικές ήταν ένα φάουλ του Γιαννουκάκου στο 79ο λεπτό, που εξουδετέρωσε με διπλή προσπάθεια ο Τζαβάρας και η μεγάλη ευκαιρία του Αυλωναρίου να πάρει τον αγώνα όταν το εντυπωσιακό σουτ του Τσαλιαγκού μέσα από την μεγάλη περιοχή έδιωξε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι ο τερματοφύλακας του Βατώντα!
Η σύνθεση του Α. Ο. Αυλωναρίου: Τζαβάρας, Κόκκος Φραγγής, Φρυγανάς, Καραλής, Παπίλας(57΄Βασιλείου Βασ.), Μπασούκος, Καρλής Αναστ.(61΄Καρλής Γιωργ.), Τσαλιαγκός, Ζαχαριάς, Περιβολάρης(25΄Thomas).

Την επόμενη αγωνιστική ο Α. Ο. Αυλωναρίου αγωνίζεται εκτός έδρας με την Μακρυκάπα.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: